Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Heldej na youtube videa z vw passatu, hode uzivatelu to tam instaluje a neni to myslim ani HD, ikdyz vyrobce tvrdi ze ano...zdravím ve spolek, líbí se mi řešení pro kameru FitCamX, nemá někdo, kolik a kde? Díky.
Ono to Viofo je lepší akorát v tom Starvis 2 senzoru oproti A129 Pro, kdyby tam byl horší senzor tak tu kameru ani nemínímLike other VIOFO cameras, the A229 Pro supports 3 parking modes:
- Auto event detection or buffered parking mode (buffered - 15 second before the event to 30 seconds after the event)
- Time-lapse parking mode
- Low bitrate parking mode
ok, budu informovatTak to dej vědět , zájem by nejspíše byl...
Heldej na youtube videa z vw passatu, hode uzivatelu to tam instaluje a neni to myslim ani HD, ikdyz vyrobce tvrdi ze ano...
Jen..., to míříš skutečně na ten kolizní G-sensor při parkování, nikoli prosté vizuální hlídání "průletu někoho/něčeho"?škoda že nema parkovací režim ( při otresech ) jako A810
Tzn s vypnutym zapalovanim, tyden stojicim autem a někdo do něj narazí tam máš záznam jen po nárazu ?Na 129 duo mi parkovak reaguje na Gčka. Takže jedině že by to změnili s novou gen.
Takto to nepoužívám. Parkovací režim mám hlavně pro parkoviště u obchodů, kde ti to je k ničemu když tě někdo trefí z úhlu kde ho kamera nezabírá. Proto tam mám režim, že zaznamenávám co vteřinu, ale když je náraz tak ten záznam i zamknu. Ale klidně v rámci testů pro tebe to přehodím. Zítra výsledky stačí?Tzn s vypnutym zapalovanim, tyden stojicim autem a někdo do něj narazí tam máš záznam jen po nárazu ?
Co sem tak študoval návod, tak má 3 parkovací řežimy - včetně timelapse, low bitrate perma nahrávání a Auto-Event Detection (což sem ještě nezkoušel)Taky premyslim kterou vybrat Viofo má lepší parametry, škoda že nema parkovací režim ( při otresech ) jako A810
Už to vidím, máš to načtené, děkuji.@mabu ja bych si vybral spíš A119 mini 2
Tak režim co má Viofo na detekci událostí pracuje kombinovaně. V kameře zůstanou uložené jak záznamy kde je detekované překročení Gček tak i záznamy kde je detekovaný pohyb. Ale nebude to 100%. Když jsme se dnes vraceli k autu tak přímo za mazdou to frajer hodil kolem do příkopy. Tak moc jsem se smál a těšil se jak to sem nahraju, ale bohužel záznam chybí. Asi špatně nastavený práh detekce pohybu (nízká)Tzn s vypnutym zapalovanim, tyden stojicim autem a někdo
AnoUž to vidím, máš to načtené, děkuji.
Tento i vyšší modely umožní jen horizontální seřízení, vertikální jen dle nalepení (?)
No měl jsem jí na nízkou, normálně používám 1fps, bo to potřebuju hlavně k obchodům viz. příspěvek výše.A citlivost máš nastavenou jak?
Jasne nejspis by to pomohlo. Na G jsem měl high, na pohyb low. Low mi zdetekoval auto metr za mnou, high by zdetekoval možná i víceA nepomohlo by citlivost nastavit v parkovacím režimu na high u G senzoru a medium u detekce pohybu?