Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nemám čtečku karet do mobilů a viofo wifi mi příjde pomalá + park. režim + více řidičů. Myslím že dost důvodůJe nejaký dôvod skladovať na kamere týždeň záznamu? Ak sa niečo stane, video uložím do toho druhého priestoru alebo rovno po jazde pretiahnem do mobilu (vozím v opierke čítačku na kartu čo pasuje do mobilu).. Takže 64GB mi zatiaľ stačilo.
To si po večeroch púšťate celú cestu do Chorvátska?
rád bych řekl, kolik to bude, ale zatím mi neřekli.Tak vezmeš 2 a cenově to vyjde jak jedna Samsung Max Endurance 256GB, která má ještě menší rychlosti zápisu a čtení jak tato. Docela mě pálí ruka , že bych to teď objednal ... jen ještě nemám tu kameru koupenou, čekám s jakým "voucherem" přijde @brnenska.odchytova
Doporučuji Google a pak třeba zde, ale jistě i jindeZdravím všechny. Prosím o radu, nebo o návod. Nedávno jsem si koupil Mazdu CX 30. Řeším jak připojit napájení přední kamery,ad resp. odkud, aby nevisely dráty po autě. U předchozích aut jsem měl napájení připojeno na stropní světlo mezi clonami. Tady nevím na jaké kabely to připojit abych něco neodpálil.
Děkuji za radu, nebo i za návod.
Prubni www.isix.czMožná rovnou zkusím těžký kalibr @Max6 anebo se chytne někdo jiný, prosím?
Instaloval jsem dnes kameru (jen přední) do CX-5 (KF). Vše šlo hladce až na finále. Já prostě nemohl dostal do patice s pojistkou tu proudovou zlodějku. Vlezla se tam nějak napůl, vůbec to nebylo stabilní. Bral jsem to na Amazonu (GE), micro verzi zrovna vyprodali, ale fotku přikládám...
Nemáte odkaz na něco opravdu Mazda kompatibilního?
Zobrazit přílohu 50956
Díky, tam jsem koukal, říkají tomu mini (to je detail), ale na první kuk je to stejné jako moje nepoužitelná... potřebuji vážně někoho, kdo to tam prakticky "klikal"Prubni www.isix.cz