- 4 315
Ta baterka je jen pro vyrovnání kolísání baterie a aby se i po vypnutí auta stihl vypnout záznam, i když má A810 dvojnasobnou kompresi dat oproti A229 a díky tomu se tolik nezahřívá, budr mít i tak velkou spotřebu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nový model 70mai Dash Cam 4K A810 má už integrovanú batériu - kapacita batérie 500 mAh. Nikde sa ale nepíše akú má výdrž. Dosť ma to láka nekolko sa mi nechce robiť v aute elektráreň . BP nemá v predu usb ani 12v zásuvku, obydve sú až v loketnej opierke. Pri predstave že budem musieť ťahať kábel až tam tak ma to odradzuje od kúpy.
a není lepší to připojit napřímo do pojistek, než před každou jízdou strkat do 12V ?Tak vyřešeno. Držák a zároveň gps modul jsem nalepil na ten plast za zrcátko co kreje senzory. Pokud je kamera sundana tak zvenku není nic vidět, jelikož je držák magnetický tak jen kameru přiložím a ona se přilepí. Zpod zpětného zrcátka vykukuje cca 2cmm. Napájecí kabel tažen pravím A sloupkem do kastliku. Před jízdou zapojim do 12V pod ovládání klimy. Na konci napájecího pinďouru je usb takže se dá nabíjet tlf.
Děkuji všem za odpovědi.
To byl dobrej mamlas v tom favorituTaky vyřešeno, kamera na obed objednaná, odpoludnia prevzatá Díky chlapci že ste ma k tej kamere dokopali. A teraz babračka z montážou a lúskanie funkcii. A taký klud som mal
Spomenul som si aj na záber z mojej GoPro kamery keď som jazdil ako šofér MHD.
Zobrazit přílohu 51796
Pred časom som riešil kameru a trochu som počítal hodnotenia. Priveľa kamier (aj drahších) malo problémy s SD kartami, nahrávaním, sekaním... Ináč tie kamery robia pomerne krátke videa...Zdravím kameramani, poslední týdny mě zlobí kamera Mio Mivue 846. Po delší době jsem si chtěl stáhnout jedno video, když jsem potkal Lamborghini Huracan STO a chtěl si ho lépe prohlédnout, akorát po připojení přes apku do kamery jsem byl zklamaný, protože poslední dny jsem tam měl záznamy co trvaly jednu vteřinu, ale skokově to byly klasické jednominutové záznamy a další den od připojení do apky to dělalo zase normálně jednominutové klipy. Tovární nastavení a formát karty jsem udělal a dělá to stále. Nesetkal se s tímto problémem?
Po 3 mesiacoch používania kamery 70mai Dash Cam 4K A810 mám tiež len dobré referencie a môžem vrele doporučiť. Kamera je rýchla pri sťahovaní videa cez aplikáciu ktoré som mal potrebu robiť 3x, obrazovo spokojnosť v rozlíšení 2160p 4K žiadne mrznutie alebo iné problémy som nezaznamenal. Pracuje samostatne po naštartovaní až do vypnutí zapalovania, neni potreba nič viac učiniť na jej aktiváciu. Vidá robí v slučke t.j. staré automaticky maže a nahrádza novými. V menu sa dá nadstaviť ich dĺžka v sekvenciách, ja mám nadstavenú hodnotu 3 minúty.Pred časom som riešil kameru a trochu som počítal hodnotenia. Priveľa kamier (aj drahších) malo problémy s SD kartami, nahrávaním, sekaním... Ináč tie kamery robia pomerne krátke videa...
Nakoniec som sa dočítal, že značka 70mai je celkom OK...
Tak som kúpil ich úplne jednoduchú kameru 70mai dash cam 1S, ktorá ide... (https://dashcam.70mai.com/cam1s/)
Okrem oznamu po naštartovaní o nej ani neviem . Ale ak niekto chce lepšiu kvalitu videa, je dobré pozrieť sa po iných modeloch.
Na motorke mám napr "komunikátor" s kamerou maxto m3. Je to perfektne "primontovateľné" na prilbu a robí to videa postačujúcej kvality. Hlavne to nie je žiadna veľká "akčná kamera".
Vies dať link čo konkrétne? Premýšľam že by som to tiež takto cez zrkadlo napojil na mojej M3 BM ak to teda pôjde.Ad zapojení - na Dongar sem se vyprdnul za ty penize a koupil jsem za stovku/1ks menice napeti 12/5V na kamery (vystup delaji usb nebo micro nebo + -) a napinoval do konektoru k zrcatkum a vse ok ?
No to teda, ten blb tam snad vzadu vezl jeste decko. Na miste ridice profackovat a spalit ridicak (jestli nejaky mel).Pičúz riadny, nezdvihol ani packu na omluvu. Vtedy som tam môhol mať nejakých 60 a keby som to do nich napálil ako že ten Favorit nemal žiadne aerbagy tak by tam boli minimálne ťažko zranený keď nie mŕtvolky. Ešte že ten Solaris má dobré brzdy a hamsol ihneď ale mi tam padla staršia pani ktorej sa našťastie nič nestalo, ináč by som to musel riešiť cez dispečing a následne s políciou. Ťažký život hromaďáka.