Volvoto bylo BVP, ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Volvoto bylo BVP, ne?
Jsem rád že v tom nejsem sám... zrovna o víkendu jsem sadou na opravu laku brousil na střeše rezavou ďubku... Snažím se to držet nějak na uzdě, abych se z toho pak neposral. Kapota a ta přední maska to je katastrofa, ale tím jak na to furt fučí za jízdy tak zatím aspoň nerezne.Není to jen bílá.. Já mám Soul red a je jako cedník.. Nárazník je zralý komplet na lak, kapota už místy rezaví, protože je to až na plech a nepodchytilo se to včas, totéž střecha..
Jakou máš sadu na opravu laku ? Já ikdyz si hraju se steteckem barva + pr.lak+ perlet, tak není šance tp udělát pěkně a to mi vadíJsem rád že v tom nejsem sám... zrovna o víkendu jsem sadou na opravu laku brousil na střeše rezavou ďubku... Snažím se to držet nějak na uzdě, abych se z toho pak neposral. Kapota a ta přední maska to je katastrofa, ale tím jak na to furt fučí za jízdy tak zatím aspoň nerezne.
No pokud tam je už i rez nějaká tak se snažím to vyčistit, Ironem, což jde ale samozřejmě několikrát aplikovat,Jsem rád že v tom nejsem sám... zrovna o víkendu jsem sadou na opravu laku brousil na střeše rezavou ďubku... Snažím se to držet nějak na uzdě, abych se z toho pak neposral. Kapota a ta přední maska to je katastrofa, ale tím jak na to furt fučí za jízdy tak zatím aspoň nerezne.
Aha. A jak my vysvětlis že i po 6ti letech provozu mám naprosté minimum poškození od kamínků? Aura. Invisible shield by Mazda special giftAno ale v takové úrovni ze v reálu je to bezvýznamné.
PS větší rozdíl bude když budete mít mokrou kapotu.
Tak než dorazila ke mě krom nárazníku, byla v pohodě, takže třeba jezdila 10 let jen v létě.. Kde je kamínků minimum, tp stejné ani žádné doliky a tunance (Němec asi jezdil z garáže do garáže) já ji měl 2 týdny a už mi nějaký idiot skrabnul nárazník..Aha. A jak my vysvětlis že i po 6ti letech provozu mám naprosté minimum poškození od kamínků? Aura. Invisible shield by Mazda special gift
Samsung S22 256GB Tapatalk
Náhoda - jezdil jsi s autem bez keramiky stejný trasy se stejným počtem schytanych kamínků?Aha. A jak my vysvětlis že i po 6ti letech provozu mám naprosté minimum poškození od kamínků? Aura. Invisible shield by Mazda special gift
Ja voskoval za zacatku soucasnou Mazdu 6 dost pravidelne, stala prvni dva roky a kus pod pergolou (takze vosk dele drzi), minulou jsem udrzoval jeste vic, obcas taky navrch prevoskuju naraznik a kapotu (cca 5 - 10x rocne), po umyti vetsinou striknu predek lehce sealantem, pak MX5 ma na sobe pred rokem aplikovanou keramiku od Gyeonu, pravidelne jsem jeste doplnoval vosk + strikal sealant na predek (da se rict, ze pred kazdym roadtripem), stoji misto 6 pod pergolou, a na vsem dirky od kaminku porad pribyvaji... Popravde, prave s tou Mazdou 6 jsem to castejsi voskovani po case i trochu vzdal prave kvuli tomu, ze to stejne bylo houby platny. A s MX5 se mi to jen potvrzuje — akorat mi ta pece zatim drzi, protoze je novaAha. A jak my vysvětlis že i po 6ti letech provozu mám naprosté minimum poškození od kamínků? Aura. Invisible shield by Mazda special gift
No hlavně kde, než spíše kolik, auto s 50tis po městě je z venku většinou více obite než auto s 150, po dálnici, a vzhledem k tomu jak se všude zalepuji díry přes zimu , tak lítají šutry i po městěNení ani tak směroplatné to, jak je auto staré, jako spíše to, kolik (a kde) má najeto, ne? Ale třeba se pletu, kdyžtak mě opravte...