99luftbalons
rodinný člen KLANu
- 1 380
Já mám nejvíc zásahů od těch pitomců s křovinořezem, tzv. údržba zeleně.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Na tom něco budeTwl po Praze máte všude šnečí rychlost, tam žádnej šutr nenabere špíd.
Aha. A jak my vysvětlis že i po 6ti letech provozu mám naprosté minimum poškození od kamínků? Aura. Invisible shield by Mazda special gift
Samsung S22 256GB Tapatalk
No tak právě proto jsem asi Aura výjimka. Auto má sice sotva 50t km ale vše převážně Praha a Středočeský kraj.
Jenže třeba šutry z boku jsou z protijedoucich aut , na předků s tím člověk počítá, ale bok naštvePokud neberu v úvahu polep, pak nejlepší ochranou proti kaminkům je dostatečný odstup od vozidla před sebou. Lepiči jsou na tom hůře.
Fakt minimalne. Dneska jsem si schvalne parkrat zkusil spocitat takovej svuj typickej odstup, kterej udrzuju s Miatou, a tri nebo ctyri vteriny. I proti jinejm autum vidim, ze je to pekne sere, ze nikdo takovy odstupy nedrzi . A kdyz predjizdim, tak taky co nejdal od auta, specialne od nakladaku, to asi dela s kabriem kazdej - i na dalnici. A naraznik je presto posety dirkama...Že je lak tenký, to je jasné. S protisměrem člověk nic neudělá. Ale netvrďte mi, že na vzdálenosti od auta před sebou nezáleží.
Pokud máš správný kód barvy, tak tímhle zakapávaám a celkem dobrý, nato že jsem to nikdy nedělal.Akorát bych ti nedoporučoval z vlastní zkušenosti ten vrchní bezbarvý lak, udělá kopeček a blbě se tom zahlazuje.Prosím pěkně shoduje se zdejší konsilium na tom, že tato
opravná věc je nejlepším řešením na pidi tečky v laku?Korekční lak 46V Soul Red Crystal | Mazdashop.cz - originální příslušenství Mazda
Opravný lak (retušovací tužka), barva 46V Soul Red Crystalwww.mazdashop.cz
Toto je mnohem přesnější, ze zkušenosti, díky tomu, že to má takový tenký hrot, ale chce to vzít náhradní prázdnou lahvičku, protože se se ten hrot rychle ucpává (zaschne v něm lak a je konec)Prosím pěkně shoduje se zdejší konsilium na tom, že tato
opravná věc je nejlepším řešením na pidi tečky v laku?Korekční lak 46V Soul Red Crystal | Mazdashop.cz - originální příslušenství Mazda
Opravný lak (retušovací tužka), barva 46V Soul Red Crystalwww.mazdashop.cz
Já už za tu dobu měla 3 ty lahvičky, protože vždycky ten hrot do pár měsíců zaschl pak mi tu někdo poradil fígl s druhou prázdnou lahvičkou.. abych to kupovala furt dokola, to není levný špás..Já to mám x let a nikdy nezaschl. Ale určitě lepší než ten štěteček.