- 2 801
U nového auta je to škoda. Tam by ta fólie dávala smysl ale chápu. Stojí to nesmysl..
Samsung S22 256GB Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Co sem se ptal tak základní barevná folie za 30 celopolep, metalicke folie za 35 a prémiové za 40.40 stojí cele auto a ne předek. Ten max 15 ne?
No tak nakonec zmena, jsem na folii objednany. Predek, svetla, blatniky, A sloupky, hranka nad oknem. 42k bez dane. Kupodivu jsme to rozhodli po manzelcine intervenci...U nového auta je to škoda. Tam by ta fólie dávala smysl ale chápu. Stojí to nesmysl..
42 bez daně? To je dobrá pálka. Já jsem za předek, blatníky, kapotu a světla dal před pár měsíci 20 (bez daně), ale stojí to zato. Budeš mít klid.No tak nakonec zmena, jsem na folii objednany. Predek, svetla, blatniky, A sloupky, hranka nad oknem. 42k bez dane. Kupodivu jsme to rozhodli po manzelcine intervenci...
Děláš dobře pokud hodláš auto si déle nechat. Má to rozhodně smysl a budeš spokojený.No tak nakonec zmena, jsem na folii objednany. Predek, svetla, blatniky, A sloupky, hranka nad oknem. 42k bez dane. Kupodivu jsme to rozhodli po manzelcine intervenci...
To garantuje i tady za necelou polovinu.Dekuju za podporu. Pan mi to vysvetloval, libilo se mi, jak o tom mluvil. Na ten osobni dojem prpste dojmu, ze vi, co dela, a pouziva vsechno nejlepsi. Deset let garantuje ochranu i to, ze to nebude takhle dlouho zloutnout. Uvidim, no.
Tomu se říká marketing. Tak jako ve WrapStylu v Brně stojí už x let Huracane a AMG GT. A dělají stejnou práci jako ostatní akorát mnohonásobně dražší. Svoji cenu znají a mohou si ji dovolit ale o kus vedle můžeš mít to stejný za půlku.Ja jsem, zr argument "hezky o tom mluvil" neobstoji Ale stal tam Maybach za 7.5 a vypadal vyborne. A kdyz jsem se pokusil smlouvat, rekl mi, ze bohuzel. Takze svoji cenu zna.