• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

interiér Péče o klimatizaci

nemáte někdo tip na pražskou firmu za rozumný peníz, kde mi vyčistí a doplní klimu tak, jak má být ? nejlépe s osobní zkušeností

Asi to je ako s turbom, tiež je potrebné ho troch skľudniť pokojnejšou jazdou a turbo vychladiť potom na voľnobeh. Ja tiež s klímou pracujem podobne. Vypínam ju pred koncom jazdy, avšak ventiláciu pustím na najchladnejšie a po chvíľke to vypnem.
taky to tak dělám, protože když vypne klima až s motorem a "nevysouším" ji, tak pokud startuju za krátký čas od vypnutí, se mi hodně zamlží okno

Dochlazovani turba je trochu jina disciplina nez klima ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

na posledním sraze jsme řešili profi čištění klimatizací za dobrou cenu. Tady je odkaz na Slevomat přímo na dílny, kde jsem byl a mám vyzkoušeno:

https://www.slevomat.cz/sleva/922365-plneni-a-cisteni-klimatizace-vaseho-vozu
https://www.slevomat.cz/sleva/909629-cisteni-klimatizace-nebo-mereni-geometrie-kol#2053843
Čus ten Atam v Bubenské je v pohodě ??? mám to kousek, tak bych to hodil možná tam. každopádně bych chtěl automat mašinu a ne žádný bastlení se sprejem...

Ahoj, potřebuji doplnit a vydesinfikovat klimu na mé 10ti leté M6. Nějaký tip na servis v Praze.

Menší OT, údajně se prý letos zdražilo chladivo do klimatizací. Otec plnil klimu (475g) v GGčku a vyšlo ho to na krásnou dvojku. A to jsem mu předtím říkal, že 500-800 Kč bude stačit. Oproti loňsku prý šla cena chladiva 3x výš. Volali jsme známenému do jiného servisu a ten nám vyšší ceny potvrdil. Nevíte co se děje? :)

v Brne to same, servisak rikal ze mam podekovat Bruselu :mad:

Já jsem si to myslel:mad:. To staré chladivo je asi málo ekologické. :D

Nenašel jsem přesné téma tak se optám tady. Použil jsem uhlíkový Filtr H+B , ale když jedu za nějákým náklaďákem tak ten smrad jde stále do auta, vím že známým na jiných autech s uhlíkovým filtrem jde dovnitř vzduch bez toho smradu. Nemáte tip na nějákej uhlíkáč do GH co opravdu funguje?

Tak já používám tlačítko na uzavřený okruh. Nespoleham jen filtr.

Nenašel jsem přesné téma tak se optám tady. Použil jsem uhlíkový Filtr H+B , ale když jedu za nějákým náklaďákem tak ten smrad jde stále do auta, vím že známým na jiných autech s uhlíkovým filtrem jde dovnitř vzduch bez toho smradu. Nemáte tip na nějákej uhlíkáč do GH co opravdu funguje?
Mám novou Mazdu a také bojuji ze smradem uvnitř auta. Vůbec nechápu, proč Mazda nepoužívá uhlíkový filt. Měl jsem Forda a v něm jsem nevěděl co je smrad. Mám nějaký nápad na svépomoc, pokud to vyjde, dám vědět.

Back