Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Letné, jedine Michelin Pilot Sport 4. Nevyberal som si ich, dostal som ich v rozmere 225/45/18 na novom aute.Ty Falkeny mam taky v merku... Micheliny Pilot 4 uz jsou cenove trochu jinde, atakuji hranici 4000,- Kc a ackoliv na pneu nemam v planu extra setrit, rikam si, zda je to opravdu takovy rozdil oproti jinym overenym vyrobcum (Goodyear, Pirelli, Nokian, Hankook a podobne). Taky jsem uz slysel, ze Nokian pouze zimní, ale ty PowerProof v testech nedopadly vubec zle... Jeste to zvazim, kazdopadne se zeptam, vyplatí se letni koupit uz ted, nebo budou ceny +- stejne i v unoru? Diky
@Ondrej K , a co by jsi doporučil za letní pneu na cx trojku ??? Bridgestony(Turanza) vydrželi 42k a už jsou v hájiMimochodem ty Blizzaky LM005 mám teď obuty na Cx5 a paráda. Sníh ještě nevim, ale sucho mokro bezva.
Dával jsem to sem z mobilu nebyl čas to přepsat, teď jsem doma a mohl bych to předělat ... resp mohl bych už dříve upravit v původním příspěvku. Jenže tu nejdou editovat příspěvky po 10minutách od vložení , takže buď budu vytvářet další příspěvek se stejnou informací a nebo zkusíme přesvědčit administrátory jestli je takový opatření nutný a není spíš na škodu, vím že na jiných fórech s tím není nejmenší problém - co ty na to (upřímně s nemožností editace příspěvků tady bojuji neustále)Dávat sem obrázky s textem, které nejdou fulltextem indexovat, je silně kontraproduktivní.