Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pokud žárovku s příkonem 21W nahradím jinou 21W žárovkou, nemusím řešit žádný odpor. Zároveň mi příjde hloupé, dávat k cca 6W žárovce kterou má Vitus 50W odpor a ždímat z auta cca 5A
..... Prijde mi ponekud internetove silacke tvrdit, ze neco co funguje leta mnoha lidem, je hloupe a tvrdit ze to skvele vyresim jinak a nevedet jeste jak...
Takze se tesim na to tvoje nove skvele reseni a treba si pak to svy hloupy predelam podle tebe
Kazdopadne by to misto silackych slov chtelo ciny.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Proč měnit žárovku v blinkru za LED
použil jsem odpor s pasivním chlazením, celé je to popsané hned na začátku topicu včetně přesného označení použitých dílů. Fandím všem experimentátorům, co to zkusí udělat jinak, ale zatím se všude vyskytli jen horliví teoretici s hromadou "tutových" argumentů, ale nikdy nikdo nezkusil svá tvrzení realizovat.Jde jen o vyřešení toho "odpadního tepla" z odporu - kam s ním