- 715
Je to tak. Možná ještě vyzkouším někde schrastit ty 6 ohmový, že bych to vyzkoušel... uvidímesuper nakonec to skončilo jako u mě
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Je to tak. Možná ještě vyzkouším někde schrastit ty 6 ohmový, že bych to vyzkoušel... uvidímesuper nakonec to skončilo jako u mě
nic nesháněj, na vyzkoušení je poskládám ze zásob ze šuplíku a až budu v Praze tak snadno vyzkoušíme a když to bude vyhovovat tak vyměníš. Toho 19. co je sraz tu bohužel nejsem - (vracím se v noci domů z cyklovýletu z Itálie, kde jsem už od 15.).Je to tak. Možná ještě vyzkouším někde schrastit ty 6 ohmový, že bych to vyzkoušel... uvidíme
@Alamaster na kolik ta celá sranda s blinkrama přijde ?
Půjde, ale ještě o tom nevíTak co, @Vitus-i, pujdes i u GJ do teto predelavky?
aha, tak jo @Natural už mi asi objednal žárovky .....Půjde, ale ještě o tom neví
Mno ano, vsak se tu o tom take pise ...tady zminuji jeste druhou moznost: vymenu relatka na led-kompatibilni
https://www.carbuyingtips.com/artic...ar-turn-signals-bulbs-and-upgrade-to-leds.htm
Trochu jsem o tom četl na netu a lidi píšou, že je lepší než nahrazovat tu zátěž odporama, tak tam dát jiný relé, tj. přerušovač. ...
Rele je pod palubkou, ty odpory co mam ja jsou uplne jednoduse instalovatelny....
Tak GH dnes vyladěno následovně:Jenom doplnění posledních řádků Vitusova M6 GJ 2,5 AT
Stručně - nedovolil bych si je někomu dát do autaChci se zeptat co tyhle ledky?