Byvaly Mazdak
KLANový trol
- 138
Zdravím, není tu někdo komu dluží peníze Auto Jeremiášova? JEDEN VELKÝ PODVOD. STAČÍ NAVŠTIVIT OR.
Poslední úprava:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Auto Jeremiášova prodává mimo jiné taky Mazdy. Nepatři to sem?Ehmmm? Nějak jsem nepochopil souvislost s odkazem na MC?
Nevím, nějak jsem nepochopil smysl tohoto topicu.
Věta "Zdravím, není tu někdo komu dluží peníze AUTO JEREMIÁŠOVA?" vypovídá jako kdyby to byl pochybný servis, přesměrování je na MC, snad jako reklama MC, nebo nevím, neumím
Věta "Zdravím, není tu někdo komu dluží peníze AUTO JEREMIÁŠOVA?" vypovídá jako kdyby to byl pochybný servis, přesměrování je na MC, snad jako reklama MC, nebo nevím, neumím si to nějak vyložit.
to nějak vyložit.[/QUOTE
Přesně tak. Pochybný prodejce, navíc na MC vládne těžká cenzura.Nevím, nějak jsem nepochopil smysl tohoto topicu.
JJ jedná se o pochybný servis. koupil jsem si novou mazdu Mazda 6 GJ, 3. generace a již 3x ,mě táhla odtahovkaNevím, nějak jsem nepochopil smysl tohoto topicu.
Věta "Zdravím, není tu někdo komu dluží peníze AUTO JEREMIÁŠOVA?" vypovídá jako kdyby to byl pochybný servis, přesměrování je na MC, snad jako reklama MC, nebo nevím, neumím si to nějak vyložit.
To jsem popletl. Kopíroval jsem to z MC kde jsem dostal banánEhmmm? Nějak jsem nepochopil souvislost s odkazem na MC?
Zdravím, není ti někdo komu dluží peníze Auto Jeremiášova?
Počkám si na to jak dopadne žaloba. Pak to tady vylepím s plnou parádou. Je ale docela zajímavý tvůj postoj. To vypadá jako by jsi byl administrátor, moderátor mazdaclub.cz, kde jsem dostal banán. A už vůbec mě nezajímá čím to je, vačkami nebo v něčem jiném. Podstatné je že jsem byl 3x odtažen do servisu. Pokaždé do jiného, ale pořád stejné výmluvy. Jako kdyby měli manuál, noty od Mazdy.sorry jako, ale stále mi nie je úplne jasné o čo ti tu ide... Hľadáš ľudí na hromadnú žalobu, alebo si chceš len posťažovať na servis, alebo zháňaš info ohľadne problému s vačkami? A prečo ti dlžia peniaze?
Nedokážeš alebo nechceš podať zrozumiteľné informácie o tejto záležitosti?
To vypadá jako by jsi byl administrátor mazdaclub.cz, kde jsem dostal banán.
Hledám majitele aut Mazda 6 nebo CX-5 v záruce nebo těsně po záruce s motorem 2,2D u kterých je stejný problém nebo o tom, že mají problém, ještě neví.zpomal, sekáči .... celkem se ztotožňuju s Pjetrovým názorem. Taky mi není zcela jasný smysl toho, co tu hlásáš ....
btw: banán na MC tady máme úplně všichni, to není nic složitého ho dostat
Takových je jako sra*ek. Včetně mě a mé rodiny. Kdo myslíš, že asi spustil http://svetmotoru.auto.cz/clanek/svet-motoru-diesel/5286/editorial-je-tezke-zustat-v-klidu.html tuhle kampaň?Hledám majitele aut Mazda 6 nebo CX-5 v záruce nebo těsně po záruce s motorem 2,2D u kterých je stejný problém nebo o tom, že mají problém, ještě neví.
Ale je tu někdy legranda ne?Vida ze to jde
Přesně, měli na to dost času aby to opravili.Takových je jako sra*ek. Včetně mě a mé rodiny. Kdo myslíš, že asi spustil http://svetmotoru.auto.cz/clanek/svet-motoru-diesel/5286/editorial-je-tezke-zustat-v-klidu.html tuhle kampaň?
smutné, ale článek mě celkem pobavilTakových je jako sra*ek. Včetně mě a mé rodiny. Kdo myslíš, že asi spustil http://svetmotoru.auto.cz/clanek/svet-motoru-diesel/5286/editorial-je-tezke-zustat-v-klidu.html tuhle kampaň?