Ja to nevidím jako šikanu. Já to vidím jako podvod na stovky klientů Mazdy. Mazda vyrobila stovky motorů s výrobní, konstrukční vadou. Tak co s nimi? Nacpala je do Mazdy 6 a CX-5 a prodala je za akční cenu a čeká co se bude dít. Někdo to pozná a někdo ne. Když to ale někdo pozná a nedá se jenom tak lehce odradit, tak mu nabídnou, že to auto od něj odkoupí (cca za 50%) a nabídnou mu nové za ,,výhodnou cenu" s doplatkem. Tu nabídku jsem dostal taky. Jednou z podmínek ale je, že toto nové auto bude ještě 2 roky ve vlastnictví prodejce. (Proč asi?) Znám konkrétní případ. A co s tím starým autem? To naleští, navodí a za ,,výhodnou cenu" se pravděpodobně prodá. Nový majitel, minimální půl roku nic nepozná, když mu do toho nalijí před prodejem nový olej. U mého auta byla provedena výměna oleje 3x!!! Pokaždé v jinem autorizovaném servise. B.E.K. Ústí, Mazda Zeman, Auto Jeremiášova) a ještě měli tu drzost, že si to nechali zaplatit (odmítli mi vydat auto bez zaplacení, přitom bylo jasné, že došlo u auta v záruce, k znehodnocení oleje, jak je napsáno v protokolu. Na dotaz proč dochází k znehodnocení oleje jsem slyšel napapouškované výmluvy: blbě jezdím, jezdím krátké trasy, tento stav je normální, jedná se o vypalovaní filtru......... Jako přes kopírak, lepe řečeno autorizované servisy dostali noty, manual co mají vykládat nespokojeným klientům.
3x mě tahala odtahová služba. Nebýt toho, že když auto mělo najeto 15.000km nebylo ani rok staré, Mazda udělala svolávačku na kontrolu brzd. A co udělali? Vyměnili olej!!! Kdyby ho nevyměnili tak jsem byl odtažen 4x!!! To jenom potvrzuje, že o závadě věděli a že se pravděpodobně jedná o organizovaný podvod!!!
,Takže žádná šikana, jenom snadnější způsob jak se domoci svých práv.
Na reklamaci nereaguji. Na odstoupení od smlouvy taky ne. Tak jsem podal žalobu.
A kdyby tady ještě někdo nechápal o ca mi jde, tak je to popsáno v níže přiloženém odkazu, kterého nejsem autorem. Přesně to se mi stalo 3x!!!
http://www.poradnaveritele.cz/news/mazda-6-problemy-s-motorem-2-2-nafta-v-oleji
Auto Jeremiášova, dříve AD Centrum Jeremiášova = bílý kůň
Stačí se podívat do OR a porovnat s AD Centrum Plzeň
Majitel nejasný. Jednatelem tatáž osoba.
https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-$firma?nazev=ad+centrum+plzeň