Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
https://www.mazdaklan.cz/threads/rozsirena-zaruka-m6-gj-2013.855/page-2#post-68367 asi to nebyly vyjmenované díly...Ja nemám so žiadnou spoločnosťou inou nič.Normalna predĺžená záruka s Mazdou uvedená v elektronickej servisnej knižke.. Takže skúsenosť s autorizovaným servisom Mazda Panónska Bratislava s predĺženou zárukou 0 bodov....
Bohužel máš ... ani to nevíš, jelikož si to asi nečetl .... koukni se na odkaz co vložil @shr3kJa nemám so žiadnou spoločnosťou inou nič.Normalna predĺžená záruka s Mazdou uvedená v elektronickej servisnej knižke.. Takže skúsenosť s autorizovaným servisom Mazda Panónska Bratislava s predĺženou zárukou 0 bodov....
No ale moje MAZDA 6 GH byla drahá a počítám ji mezi drahé auto a už má 8 let a najeto 190 tisíc a de facto do ní liju jenom naftu a vodu do ostřikovačů! Ale je pravda, že já druhé generaci MAZDY říkám s nadsázkou ANALOGOVÉ AUTO a třetí generaci DIGITÁLNÍ AUTO ale už v GH je i nějaká elektronika.U žádného nového drahého auta nevěřím, že všechno vydrží 5 let. Ani omylem. Nezažil jsem takový případ, ani u jiných značek, ani sám u Mazdy. Leda snad u auta, se kterým někdo najel za tu dobu 30 tis km a leštil ho v garáži. Lidem odcházely výparníky a kompresory klimy, zesilovače Bose, repro ve dveřích, LED i xenon světlomety, napínače pásů (když jsem pátral po vrakáčích, nebyl jsem s naší CX-3 zdaleka jediný), mechanismus parkovací brzdy, synchrony manuální převodovky, v USA jsou desítky stran for zaplevelené odcházejícími automaty, servis říkal že občas odejdou parkovací senzory... Ta záruka není "nice to have", ta záruka je s pravidelným provozem složitého auta nutnost. U každé značky, majitelé Land Roverů, Jaguarů, Alf nebo BMW by mohli povídat.