- 694
Mohu potvrdit, já jsem následoval po @vladas75 ??opět vše na 120% , proběhla příprava na zimní sezonu - nástřik dutin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mohu potvrdit, já jsem následoval po @vladas75 ??opět vše na 120% , proběhla příprava na zimní sezonu - nástřik dutin ?
To je Mazda6 GL MPS, jediná taková verze v ČR a možná i v celý EU (@Natural)Tak nějak se začínám v těch autech Naturala ztrácet. Co to je za KIA? A co to je za hnědou Mazdu?
Potrobnosti prozradí nebo utají @Natural Já o konkrétních autech konkrétních lidí neprozrazuji infoCože, tak jaktože tu o ní nic není? Jaký to má motor, kolik to točí, jaké jsou brzdy....sem s těmi podrobnostmi. Hlavně, že si @Natural dobře pokecal s tebou Já tě mít blíž, tak už nejezdím vykecávat nikam jinam...
Jo na psaní prostě není čas, na fotkách je jen část aktuální flotilyTak nějak se začínám v těch autech Naturala ztrácet. Co to je za KIA? A co to je za hnědou Mazdu?
Přeesněěě, totální ultramega vzácnost. Navíc s precizně nalepeným logemTo je Mazda6 GL MPS, jediná taková verze v ČR a možná i v celý EU (@Natural)