Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
to si piš že mne to štve, jsem zvědav co tomu řeknou v Mazdě kde mi vystavovali papíry pouze s 17 ET 50 a prodali auto s nazutím 19 ET 45Hmmm, tak to je fakt zvlastne...to by ma stvalo, keby som nemal ET45...
Můžeš mi říct kde je to napsané, opravdu to nevidímV dalších záznamech je 7J X 19 ET 45.
Musíš číst celý TP
Až přijedu domů, tak se podívám
Samozřejmě, já jsem třeba na GJ zapisoval k 17" a 19" i 18" a 225/50R18.Ahoj.Podařilo se někdy někomu dodatečně doplnit do velkého TP rozměr pneu jiný než je udáván od výrobce?
Ahoj. Prosím tě nemůžeš rozházet šířku a výšku jak se ti chce to má svá pravidla. Při nehodě ti to pojištovna zkontroluje a běda jestli to nemáš dle TP.Nějak jsem to tam nevyčetl. V TP mám povolený rozměr disku 19 ET 45 a pneu 225/55 R19. Pneu bych chtěl 235/45 R19. V autorizované prodejně Mazda mi bylo řečeno, že to nejde z důvodu homologace. Tak jak to mám udělat? Díky
A nahoře v kolonce nápravy řádek 20 máš jaký rozměrja mam vo VTP k CX-5 KF toto (inak sa do toho vobec nerozumiem, jedine co som povedal predajcovi je nech mi tam necha zapisat 19 letne i 17 zimne):
Zobrazit přílohu 21069
Ahoj. Kdy to budes vedet? Nejspis bych mel zajem. Zalezi na cene. Vice muzes do SZ. Dikyještě prodávám 17" ET 50
Zobrazit přílohu 21137
A do 14 dnů (možná) i originál Mazda ET 45 19" i s gumou
ještě prodávám 17" ET 50
Zobrazit přílohu 21137
A do 14 dnů (možná) i originál Mazda ET 45 19" i s gumou
Ty 17" elektrony s gumou prodám za cenu gum nebo cenu elektronů.Zdravím, měl bych potencionální zájem o ty 17", mohu více info ? Předem dík
Ahoj. Kdy to budes vedet? Nejspis bych mel zajem. Zalezi na cene. Vice muzes do SZ. Diky
OK. DíkyOriginal alu mazda KF ET 45 19" nakonec neprodam (zatím), pouze letní pneu dodané při nákupu nového auta (stáří duben 2018)