Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pokud Ti to technicky nebude drit o podbehy pri zataceni, tak snad jen to, ze Ti disk nebude odpovidat technickemu prukazu, pokud si tam novy rozmer nenechas zapsat. Coz napriklad prave s uvadenym pouzitim disku z Mazdy 6 na Mazdu CX-5 nejspis ani nepujde.Co sa stane, ak sa zmeni sirka disku na 8x19 namiesto 7x19? Disk v rozmere 7x19 vie dodat naozaj len Mazda...
Tak ja som zatial na 90% rozhodnuty pre tieto 19" na zimu:
https://www.centrumkolies.sk/MAK-WOLF-hlinikove-disky-7x19-5x114-3-ET40-SILVER-d79483.htm
Maju akurat o 5 mensie ET, ale zvysok parametrov sedi.
Mohu se zeptat na r o z m ě r y pneu 19palců, které si zahodil? Já chci svoje pneu 245/45 R19 v létě nahradit o centimetr širšími a vyššími gumami, abych trochu eliminoval tu tvrdost, která je přece jen při jízdě cítit, jak jsem už psal 7.8.2018.Tak já jsem 19 zahodil, jsou fakt tvrdý. Na 17 naprostá pohoda