Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To jsem nedoplnil - ano při maximální zátěži. Teď mě to čeká - 4 lidi, plný kufr, rakev na střeše.to je ale jenom pro případě plného naložení osob i kufru na maximum ..... osobně foukám 2,3 vpředu i vzadu, ale jezdím prázdnej
Pro jistotu se ještě podívám ale já na tom štítku mám jen jeden tlak na všechny rozměry.Určitě by to mělo být podle rozměrů, což myslím že na štítku i je. Ale já bych se tím zas tolik netrápil.... až to naložíš, koukni na gumy a kdyžtak přifoukni .... 3,2 bych tam určitě necpal, pokud to nemáš po strop narvaný cementem ......
jeden tlak na všechny rozměry.
Ako som vymenil Mazdy, poskocil som so spotrebou cca o 0.7l vyssie. Predtym 165k, teraz 192k. Zatial mam priemer 7.1 l/100 km. Spokojnost.
Ked som dal cestu vylucne po dialnici cca 140 km/h, tak 7,6.