- 281
Tak na to šlápni a možná do konce roku budeš na stupni vítězů!Dal jsem filtr na 165G a mam 5. nejvyšší spotřebu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak na to šlápni a možná do konce roku budeš na stupni vítězů!Dal jsem filtr na 165G a mam 5. nejvyšší spotřebu
Hodně času jezdím po Ostravě a pokud nejsou zácpy, tak jezdím městem celkem plynule, ale v rámci rychlostních limitů. Oni PaChové jezdí v neoznačených octaviích i v ulicích, kde by je člověk nečekal. A celá abeceda na mém řidičském průkazu byla příliš drahá na to, abych ji obětoval rychlé jízdě. Takže potom mám ve městě spotřebu mezi 5 a 6 litry na 100 km. Ale stačí najet na dálnici nebo pěknou klikatou a kopcovitou okresku... A spotřeba rapidně vzrůstá. Proto pak mám v průměru 7.4 l/100 km.to je prostě tak, když někdo netráví hodiny v autě v Praze @Ter Leeloo II se koukni za kolik jezdí @Bielan a další, co s 2,5 jezděj hluboko pod osm ....
Hrozně rád soutěžim, ale v tomhle si prvenství necham ujítTak na to šlápni a možná do konce roku budeš na stupni vítězů!
dneska jsem poprvé měl spotřebu za tankování přes deset.... 416km aniž bych vyjedl z Prahy si vyžádalo skoro 45 litrů benálu :-/
A Ty to pod tou spoustou plastů poznáš, jaký máš obsah? Vždyť tam není nic vidět. ompous:Ja myslim, ze je natahli pri projedi. Ze jim prodali auto s nejakym uplne jinym malym motorem a nechali si nabulikovat, ze to je 2.5 .