Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj muže mě někdo vysvětlit co je ten Spritmonitor a jak tam zandaváte ty data?Připadám si jak debil ale nechápu to.A ještě když už se takle blbě ptám,prolézám tady papíry a zjistil sem že nemam servisku a jak tady čtu tak Mazda používá pouze elektronické?Žádnej papírovej sešit?Stáhnul sem si aplikaci My Mazda ,ale je to nějaky vodrbaný a nebo mě to ješte nejde naplno po registraci.
jsem dost lempl tam pravidelně něco psát
Tak tak, na benzince vzdy jen strcim ucet do penezenky a vyfotim mobilem stav kilometru (toto obcas zapomenu). Kdyz uz pak moje penezenka ma dosti kulaty tvar a pul kila papiru v ni, udelam si vecer cas, vsechny ucty pretridim a tankovani zapisu do Spritmonitoru. Na uctence je mnozstvi, datum a cena. Takze pak jen mrknu na fotku k odpovidajicimu datu na stav kilometru a mam to komplet. Kdyz zrovna nemam fotku, dam tam "castecne tankovani" a spocita se to s pristim stavem bez problemu.Jde to i dělat zpětně, viď @Ter Leeloo II?
nechcel by som terajší 2,5 benzín (s vypínaním valcov) v žiadnom prípade, zbytočne komplikovaný a spotreba zbytočne vysoká...