Raduli
výkonný člen KLANu
- 105
Konečně někdo, kdo jezdí normálnějá mám po 26 000 km spotřebu 7,5
to je krásná sptřeba![]()
![]()
![]()
Užívám si vysoký výkon a ten zvuk, když na to šlápnu je úchvatný
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Konečně někdo, kdo jezdí normálnějá mám po 26 000 km spotřebu 7,5
to je krásná sptřeba![]()
![]()
![]()
to máš pravduUžívám si vysoký výkon a ten zvuk, když na to šlápnu je úchvatnýtak proč se krotit, když to tak krásně jede
to máš naprostou pravdu, taky miluju když "vyfouknu" pavouky a koncernisti mi koukaj na výfuky, ale ty rychlostní limity .........., velmi těžké dodržovatUžívám si vysoký výkon a ten zvuk, když na to šlápnu je úchvatnýtak proč se krotit, když to tak krásně jede
To tě vážně lituju, když mě vážně svrbí noha, leze ta spotřeba na 6,8 a je to koncert980 km jízda 120-140.....spotřeba 6.1 l/100 .... zvuk ? Nic neslysim !!! Ty volove ten model 17 odhlucnili až moc !
Tak za 6,8 jezdím tak akorát z kopcůTo tě vážně lituju, když mě vážně svrbí noha, leze ta spotřeba na 6,8 a je to koncerta pak se to zas upraví na 6,2, prostě nevyměním a nevyměním
Na vyďoublaTak za 6,8 jezdím tak akorát z kopců![]()
Asi máme jinou ediciTo joo![]()
já jel podle předpisu a měl jsem 5,4l/100kmAsi máme jinou edicina tuto spotřebu se nemůžu dostat
ba ne,nechá se jezdit pod šest,ale je to nuda
![]()
Sedly ,tož ty snad vůbec nejezdíš1050 km zatim 6.0 l
Venku 1050 km a v garazi cca 2.600 kmSedly ,tož ty snad vůbec nejezdíšjá už ji mám dva měsíce a dva týdny a už najeto 6000 vysmátých kiláků
![]()
Co to používáš jako trenažér ?????Venku 1050 km a v garazi cca 2.600 km![]()
Ne ne určitě není, u mě je vše v pohodě.Určitě. Zvětšíš kompresní poměr.
Většinou se takové zákroky dělají když foukne těsnění nebo prdne hlava a už se pak dává snižená.
Snad to neni tvůj problém.
Ou jééééééééééééééjá jí mám půl roku a mám najeto kolem 500Km![]()
![]()
![]()
tomu jsme na vojně říkaly " uloženka " - auta která stály v garáži a jezdily jen výjímečnějá jí mám půl roku a mám najeto kolem 500Km![]()
![]()
![]()