Raduli
výkonný člen KLANu
- 105
Konečně někdo, kdo jezdí normálně já mám po 26 000 km spotřebu 7,5
to je krásná sptřeba
Užívám si vysoký výkon a ten zvuk, když na to šlápnu je úchvatný tak proč se krotit, když to tak krásně jede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Konečně někdo, kdo jezdí normálně já mám po 26 000 km spotřebu 7,5
to je krásná sptřeba
to máš pravduUžívám si vysoký výkon a ten zvuk, když na to šlápnu je úchvatný tak proč se krotit, když to tak krásně jede
to máš naprostou pravdu, taky miluju když "vyfouknu" pavouky a koncernisti mi koukaj na výfuky, ale ty rychlostní limity .........., velmi těžké dodržovatUžívám si vysoký výkon a ten zvuk, když na to šlápnu je úchvatný tak proč se krotit, když to tak krásně jede
To tě vážně lituju, když mě vážně svrbí noha, leze ta spotřeba na 6,8 a je to koncert a pak se to zas upraví na 6,2, prostě nevyměním a nevyměním980 km jízda 120-140.....spotřeba 6.1 l/100 .... zvuk ? Nic neslysim !!! Ty volove ten model 17 odhlucnili až moc !
Tak za 6,8 jezdím tak akorát z kopcůTo tě vážně lituju, když mě vážně svrbí noha, leze ta spotřeba na 6,8 a je to koncert a pak se to zas upraví na 6,2, prostě nevyměním a nevyměním
Na vyďoublaTak za 6,8 jezdím tak akorát z kopců
To jooNa vyďoubla
Asi máme jinou edicina tuto spotřebu se nemůžu dostatba ne,nechá se jezdit pod šest,ale je to nudaTo joo
já jel podle předpisu a měl jsem 5,4l/100kmAsi máme jinou edicina tuto spotřebu se nemůžu dostatba ne,nechá se jezdit pod šest,ale je to nuda
Sedly ,tož ty snad vůbec nejezdíš já už ji mám dva měsíce a dva týdny a už najeto 6000 vysmátých kiláků1050 km zatim 6.0 l
Venku 1050 km a v garazi cca 2.600 kmSedly ,tož ty snad vůbec nejezdíš já už ji mám dva měsíce a dva týdny a už najeto 6000 vysmátých kiláků
Co to používáš jako trenažér ?????Venku 1050 km a v garazi cca 2.600 km
Ne ne určitě není, u mě je vše v pohodě.Určitě. Zvětšíš kompresní poměr.
Většinou se takové zákroky dělají když foukne těsnění nebo prdne hlava a už se pak dává snižená.
Snad to neni tvůj problém.
Ou jééééééééééééééjá jí mám půl roku a mám najeto kolem 500Km
tomu jsme na vojně říkaly " uloženka " - auta která stály v garáži a jezdily jen výjímečnějá jí mám půl roku a mám najeto kolem 500Km