- 694
Tak to si machrjá jí mám půl roku a mám najeto kolem 500Km
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak to si machrjá jí mám půl roku a mám najeto kolem 500Km
To je teda smutny pokrok mazda techniky .... :-(Nedávno jsem někomu ambicióznímu ve Volvu ukazoval, že i CX-3 jde hezky až ke dvoustovce, kdežto jemu se dívat nad 180 už asi moc nechtělo (ne že by nemohl... ale do těch 180 se snažil).
To je teda smutny pokrok mazda techniky ....
Moja byvala Mazda 2, 1.5 lit benzin, 76kW, r . 2010, bezne jazdila tachometrovych dialnicnych 200 km/h a dlhodobu spotrebu to malo 6,8 l/100km
Ale vždyť je to pořád o ničem,kdybych nerespektoval to co CX3 nabízí tak si ji nekoupím,jestli máš pořád problém s Mazdou tak jdi jinam.Tvoje příspěvky mě fakt neberou.To je teda smutny pokrok mazda techniky .... :-(
Moja byvala Mazda 2, 1.5 lit benzin, 76kW, r . 2010, bezne jazdila tachometrovych dialnicnych 200 km/h a dlhodobu spotrebu to malo 6,8 l/100km
Pokial mam spravne info , tak CX 3 je auto postavená na základoch Mazda2 "vylepsena" o 2.0 litrovy motor.Tak ona je CX-3 asi o dost těžší a větší, ne?
Sem si nevšim že by někdo zmiňoval Mazdu2.Pouze jen ty.Preto som si dovolil porovnat udaje Mazda2 s CX3.
To je teda smutny pokrok mazda techniky ....
Pokial mam spravne info , tak CX 3 je auto postavená na základoch Mazda2 "vylepsena" o 2.0 litrovy motor.
Hmotnost mojej mazdy2 bola cca -50 kg oproti CX3
Preto som si dovolil porovnat udaje Mazda2 s CX3.
Máš ťažkú nohu ...2 liter atmosféra len jemneTak já mám asi vadnou CX3,minulý víkend jse ji protáh trubky a pod devět to nešlo,jinak dlouhodobá 6,7l a to ji absolutně šetřim
mám asi vadnou CX3