• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Stížnosti, pindy, kecy a ostatní slinty

Víte, že mi dělá větší problém zvedat nohu na ty vysoké prahy SUV, než posadit svůj zadek do nižšího auta, klidně polosportovního? Takže já nevím, co všichni mají s tím pohodlným nasedáním...
Holt to máme každý jinak. Někdo se těžko ohýbá a jiný zase těžko zvedá nohy. Pro ty první jsou vyšší auta dobrá. Sice nejsou tak rychlá v zatáčkách, ale při běžném používání mají svoje výhody.

S prihlednutim k historickym souvislostem se to da s jistotou vyloucit. To je bolave ego, nevyresena krivda, nikoliv nadsazka.
Máš pravdu, nasral jsi mě schvalováním ruské agrese na Ukrajině. A pokud vím, tak jsi svoje vlastizrádné názory nezměnil.

Ale dnes to vzniklo jinak, do diskuze o výhodách a nevýhodách SUV jsi najednou vnesl svoje ohrožení. Tak jsem ti musel🙂poslat přiměřenou odpověď. Ale rozhodně nebyla tak agresivní, jako tvoje (již obvyklá) reakce.

Ale můžeme vzájemných invektiv už nechat. Zbytečně tím plevelíme vlákna.

Máš pravdu, nasral jsi mě schvalováním ruské agrese na Ukrajině. A pokud vím, tak jsi svoje vlastizrádné názory nezměnil.

Ale dnes to vzniklo jinak, do diskuze o výhodách a nevýhodách SUV jsi najednou vnesl svoje ohrožení. Tak jsem ti musel🙂poslat přiměřenou odpověď. Ale rozhodně nebyla tak agresivní, jako tvoje (již obvyklá) reakce.

Ale můžeme vzájemných invektiv už nechat. Zbytečně tím plevelíme vlákna.
Jak si dovolujes me nazyvat vlastizradcem, ty hajzle jeden? Co ty jsi zac? Pominu-li, ze davas na odiv svuj omezeny rozhled, kdy nemas ani tuseni, co vlastizrada je, tak kdy a cim jsem schvaloval jakou agresi? A jak to souviselo s vlastizradou? To je dost zavazne obvineni a sam se v pripade jeho neoznameni OČTŘ dopoustis protipravniho jednani. Ale ty jen papouskujes, co jsi slysel od tobe podobnych exotu, co?

Ty tvoje konstrukce a zrovna jsi vyplodil dalsi, jsou jen dukazem, jak moc jsi naruseny. Diskutujeme zde o SUV a ty nadhodis dalsi ze svych debilit a zase zalezes na 2 mesice do kanalu a porad dokola?

Primerenou odpoved? Primerenou tomu, ze jsme se na necem pred x-lety neshodli? S temi invektivy zacinas v urcitych periodach jen a pouze ty. Puvodne jsem ani nechtel reagovat (jako uz nekolikrat a neboj, ze to neregistruji), ale tohle je uz vazne za carou. Padej na Policii, nebo zalez do kanalu nadobro.

Back