- 6 640
A co teď? ?I shr3k to pochopil zrychlil stránky a místo Mazdy má Insignii. Ten to dělá dobře. Já už nic nepíšu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A co teď? ?I shr3k to pochopil zrychlil stránky a místo Mazdy má Insignii. Ten to dělá dobře. Já už nic nepíšu.
Auto je spotřební věc a tak by se měla brát. 4 roky jezdit vyměnit. Je to jako ženská, když tě sere za 4 roky vyměnit.
Proto zde všichni jezdí ve starých pelešinách. Včetně mě
Co jsem tak měl možnost vidět teplotní křivky motorových olejů tak na tom je mazda shodně i s premiovymi značkami - přes 108°C se podívá max nějaká upravená nebo ta co je před zadřením . Takže benzín se podle těch teplot co píšeš ty nemá šanci spálit nikde. Ale stejně si myslím že teplota v komoře válce bude daleko větší než těch 130°C a v oleji přece benzín nespaluješ ne?Nejde jenom o benzín. S palivem vzniká i voda. Ta, se bohužel nestačí krátkou trasou odpařit. Jinak hoření nejpevnějších částic v benzínu potřebuješ teplotu 130 stupňů a u nafty 230. A jinak musí běžet motor minimálně 120 minut v kuse. Ne na volnoběh samo. Konečně člověk co ten problém s palivem zná. Bohužel je tam zastaralý problém konstrukce motoru a vysoká komprese nevyhovující pro tyto agregáty. No Japonci. Kdyby to raději vzala Toyota pod křídla. Tuhle automobilku.
Všechno je jenom o tom, co od auta očekáváš. Strýc měl jedničkové fábie obě zároveň. Jak 1.4 čtyřválec, tak 1.2 "haťapku" tříválec a nemohl si právě onu "haťapku" vynachválit. Pokud máš auto na dojetí 10km kolem komína do obchodu a k doktorovi a nejsi zrovna fanoušek aut, tak ti i ten tříválec udělá službu@ruckin Dotažených šestiválců máme podle mě dost, jen se nedávají do ochcávek apod.
Tři válce měla už první fabia, pokud se nepletu. A už tehdy to byl děs. Dneska to jen vypilovali k dokonalosti ?
Hlavní problém je nesmyslné škrcení emisí až do nesmyslu. Norma EURO 7 znamená konec dovozu zajímavých aut do Evropy. A to ještě není konečná stanice. Nakonec budou nová auta už jen elektromobily a to bude teprve doba. Tak snad trochu sleví ten Taycan do té doby
kolego, fando, to je ukázka pomoci a přátelské rady....nevím co bych ti měl závidět, pokud jde o kola, mám dražší, naštěstí žijeme ve svobodné zemi proto mohu napsat co chci...a pokud jde o tvé hloupé kecy o národním sportu, ty jsou v rozporu s tvými kecy o pomoci a radách....národním sportem je v současnosti povrchní škatulkování lidí, tak typické pro hlupáky jako ty.kolego, mazdaklan je od toho aby si zde majitelé a fandové značky dávali rady a vzájemně si pomáhali, ty příjdeš s křížkem po funuse. Kola co uvádíš jsou za 1300, EU, když chceš něco porovnávat tak porovnávej alespoň stejnou věc, kola co jsem koupil na pneu leader stojí na reifen-pneus 1212 Eu, tedy při kurzu 23,64 je to 28652kč. Cítím tady z tebe národní sport - závist, nasírat a nejlépe zadarmo. Piš do fóra smysluplné odpovědi
další demokratický hovadokolego, fando, to je ukázka pomoci a přátelské rady....nevím co bych ti měl závidět, pokud jde o kola, mám dražší, naštěstí žijeme ve svobodné zemi proto mohu napsat co chci...a pokud jde o tvé hloupé kecy o národním sportu, ty jsou v rozporu s tvými kecy o pomoci a radách....národním sportem je v současnosti povrchní škatulkování lidí, tak typické pro hlupáky jako ty.
a ty skutečný demokratický kolega, skutečný fanda a skutečně velký pomocník bohužel, tady si své psychické problémy ani komplexy nevyléčíš....doporučuji jinou poradnudalší demokratický hovado
Opet jsi se vyzvracel, tak se muzeme vratit k tematu, jo? Furt ti lezim v zaludku, jak jsem ti tenkrat ublizil? Ty musis byt ale ukrutny dusevni mrzak, kdyz se k tomu i po takove dobe, v urcitych intervalech, stale vracis. Takove ublizene decko, presne to jsi. Fnuk, fnuk. Na konci nicku ti chybi pismeno "t", rekl bych.Jsi přece rusofil, tak to dělej jako v Rusku: kup si Aurus a souseda nech zastřelit.
A teď už se vrátíme k tématu.
S prihlednutim k historickym souvislostem se to da s jistotou vyloucit. To je bolave ego, nevyresena krivda, nikoliv nadsazka.Třeba to taky myslel jako nadsázku...
Pravda,ale asi to nikam nepovede.😁To s těma egama ale taky souvisí imho