• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Stížnosti, pindy, kecy a ostatní slinty

Taky si myslím, že není třeba nic mazat a naprosto nechápu to zbytečné rýpání. Jak ve školce.

...prečítal som si tvoje príspevky (dal som si tu námahu ) 80% tvojich príspevkov srší potrebou sa na niekom vyventilovat...ponížiť ..zdegradovať prácu iných..do všetkého rýpeš..

E6732464-EF07-47D5-8A4D-DA09CA098993.png 42990635-7BB3-4AB7-81CF-C753EA504C0D.png 23A5CA7F-C264-4000-AE4E-B9B316005AA9.png
priklad tvojej konverzácie ...tak ma písať výkonný člen nováčikovi ? Veď mu zoberieš a vlastne si aj vzal chuť ostať na Mazdaklan..

@Lazlo je nás tu víc takových, kteří si přejeme, abys tu zůstal. A doufám, že @M3grey si pro příště odpustí takové poznámky.

A ty jsi kdo? Pokud nekdo nesnese i negativni kritiku, tak se nema poustet do interakci. Plati to i pro tebe. Neco se mi nelibi - narovinu napisi, ze se mi to nelibi a proc. Nebo to ma na diskuznich forech probihat tak, ze se budeme vsichni placat po ramenou?

Michal ..ďakujem ..myslím že táto stránka je o vzájomnej pomoci radách ..ja keď som rozmýšľal o cx-5 som si vypýtal radu od Shrek dostal som ju a kúpil som auto podľa jeho rady lebo viem že vie čo hovorí..a o tom táto stránka podľa mna má biť ..a nie aby sa tu niekto chodil ventilovať ..môj názor

Hehe, ted budes postovat vsechny moje prispevky? Ty jsi dobry pacient...:D.

...ľutujem ťa ...musíš mať úbohý život keď jedine čo ti robí radosť je negovat iných..

Karma je zdarma. Jednoslovné příspěvky a poděkování, optimálně ještě s citací, právě zaplnily 1 GB kvótu databáze.

Odesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk

neuvěřitelné, mohu porovnat s VW, Alfa, Ford a Mazda manuál řadí naprosto perfektně (CX 5 170t km, CX 3 10t km), škoda kupovat automat, krátké a přesné řazení....
Kdo z Mazdy se skrývá za nickem m3m ? Projděte si příspěvky tohoto uživatele a pochopíte všichni o čem píši. Anonymita internetu :p.

Kdo z Mazdy se skrývá za nickem m3m ? Projděte si příspěvky tohoto uživatele a pochopíte všichni o čem píši. Anonymita internetu :p.
Vážený pane, tomu se říká schizofrenie, s tím by jste se měl léčit, to že trefíte na špatný kus (nejde navigace???) neznamená, že to mu je tak u všech, takže každý kdo s Vámi nesouhlasí je tajný agent Mazdy....své nářky by jste měl směřovat tam, kde jste vůz koupil. tady Vám nikdo pravděpodobně nepomůže...
@shr3k pokud jsem černou skvrnou tohoto fóra, klidně pro klid @Sikyla můj profil včetně příspěvků smažte, moji motorizaci zde nikdo nemá, takže kromě Vašich a @Max6 ových rad se technicky "neobohatím"

Back