- 3 506
¨moji motorizaci zde nikdo nemá
a proč ji nemáš tedy v podpisu ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
¨moji motorizaci zde nikdo nemá
Tak proč zakládáš další ???Viem ze je tu o tom dost obsirne vlákno
@Jára Brzdi, co to je za nesmysl, to slyším prvně Asi čteš o motorech jiné firmy. Mám ho v GL 2017, tak bych si asi všiml, že? A na tomto fóru o něčem takovém nikdy nic nebylo. Všichni si ho jen chválí.Pozor na ten motor 2,5 ten se Mazdě opravdu nepovedl. Četl jsem o něm ošklivé zkazky. Dali tam jen 2,5l olejovou vanu a olej se přehřívá a motor ničí.
Ano, to sedí. FL 2017, vyráběna od druhé poloviny 2016.pokud to bude verze s barevným HUDem a vyhřívaným volantem, tak bych byl šťastný (myslím že je to FL 2017?)
Sky-G 2.5 má olejovou náplň 4.5 litru (suchý motor 5.4 litru) a tak to bylo vždyPozor na ten motor 2,5 ten se Mazdě opravdu nepovedl. Četl jsem o něm ošklivé zkazky. Dali tam jen 2,5l olejovou vanu a olej se přehřívá a motor ničí.
Od nějaké verze to opravili a vanu zvětšili na 4l, ale musíš si zjistit od jaké. Já jen abys nenaletěl.
https://www.idnes.cz/auto/historie/ojeta-mazda-6.A130815_152257_auto_ojetiny_fdv@Jára Brzdi, co to je za nesmysl, to slyším prvně Asi čteš o motorech jiné firmy....
Cajk no, ale tady se shání úplně jiný auto s úplně jiným motorem.https://www.idnes.cz/auto/historie/ojeta-mazda-6.A130815_152257_auto_ojetiny_fdv
Opravdu tohle je jen o Mazdě, dávám si pozor:
Chybu napravili
To by ještě nebylo tak hrozné, kdyby se výrobce nedopustil fatální chyby v podobě směšně malé olejové náplně. Sedany a liftabacky s motorem 2,3 vyrobené do VIN čísla končícím -184199 spolu s kombi 2,3 do VIN čísla -135548 používají původní verzi motoru s malou olejovou vanou. Objem maziva činí v tomto případě těžko uvěřitelných 3,5 litru, což je hodnota odpovídající tak čtrnáctistovce.
A co je na tom špatně? Že nemůžeš troubit v krizový situaci? Ani si nechci představit, na kolikrát by ti airbag přelámal ruku, pokud by jsi tu krizovou situaci nezvládl. Nic osobního, ale občas opravdu nechápu.
Je-li to nutné k odvrácení hrozícího nebezpečí, dává řidič zvukové výstražné znamení.