Dorostenka
nový člen
- 20
holt je prodám snad je někdo použije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj Podívej se na confortni výbavu v Diagnostice. Obcas se stawało ze Bluetooth rusilo prijem. Pomuze jedine vymena modulu.Nazdar. Mňa aktuálne trápi kontrolka, ktorá preblikava raz za čas. Teda niekedy to je pravidelné asi po 10-15 min jazdy zasvieti. Po následnom štarte tam už nie je. Tlaky sú ok. Baterky v snímačoch podľa servisu tiež. Inokedy začne blikať, potom zhasne. Niekedy z ničoho zrazu zapipa ako by bol defekt (už 2x to bolo reálne) a vtedy zastavím, čeknem a nič.
Kde inde môže byť chýba, keď moja obd neukazuje chybu a ani v servise žiadna chyba nebola zapísaná v pamäti. Treba to pripojiť, keď svieti kontrolka? Alebo je chybný nejaký prijímač signálov z tpms?
Mazda 6 GH, 2008, 2.5
Vďaka
Odoslané z M2102K1G pomocou Tapatalku
Ja jezdil desel let v pohode. Na zimních TPMS me co chvíle blikala kontrolka. Diagnostika tehda neshledal chybu Pak mi zacalo cosi vybíjet baterku. Nakonec jsme odpojil Bluetooth modul a od te doby jsme problémy nemel. Co to dala netuším asi nebo posral výrobce.Čiže to môže spôsobovať BT modul? Z ničoho nič? Lebo predtým to fičalo bez problémov. Až asi posledný rok, ale 9 mesiacov ma to štve.
Odoslané z M2102K1G pomocou Tapatalku
O tom vím, ale asi bych to chtěl zachovat funkční. Zrovna teď týden zpět mi to celkem dost pomohlo na dálnici.GH před FL jde deaktivovat:
U GH ano. 433 MHz pásmo.Zdravím, mám len otázku ako vlastne blokovo funguje TPMS, čo príjma signál z čidiel v kolesách? Nejaký príjmač alebo pod
U GH ano. 433 MHz pásmo.
Zobrazit přílohu 48712Zobrazit přílohu 487144
- Jednotka kola instalovaná na každém kole odesílá údaje o tlaku vzduchu, teplotě a zrychlení každé pneumatiky pomocí RF signálů. Bezklíčový přijímač tyto signály přijímá pomocí vestavěné...
Asi som retard ale neviem to v spomenutom vlákne nájsť.TPMS se dá vypnout viz úpravy jednotek tady na klubu