Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak to jsem rád, protože informace o kovových ventilcích a systému TPMS mi radost neudělala. Jasně CX 30 má sledování s tím jsem se smířil, ale v Miatě to nechciTak mají kola jen klasické ventilky kovové. Ty budeš mít na MX 5 pomocí ABS a manželka na CX 30 pomocí senzorů v kolech.
Aha, tak já myslel, že to ukazovalo tlak i u starších aut co měly centrální obrazovku.Ja mám senzory vo ventiloch ale infotainment nevie ukázať jednotlivé tlaky, len sa rozsvieti kontrolka a musím si auto obehnúť s kompresorom sám. To majú asi len tie nové širokoúhle, nie?
Tak teď nevím. Abys to neměl jako myscho: Ja mám senzory vo ventiloch ale infotainment nevie ukázať jednotlivé tlaky, len sa rozsvieti kontrolka a musím si auto obehnúť s kompresorom sám. To majú asi len tie nové širokoúhle, nie?Tak to jsem rád, protože informace o kovových ventilcích a systému TPMS mi radost neudělala. Jasně CX 30 má sledování s tím jsem se smířil, ale v Miatě to nechci
Sledování je až u nových modelů. 2018,2019 to určitě nemají, dál si nejsem jistýv infotainmentu není sledování TPMS
no bohužel, tuto ekochujovinu má Mazda CX-5 KF, Mazda6 GL od 2018, Mazda3 BP, Mazda CX-30, ale mohou tím být vybaveny i Mazda6 GH, Mazda3 BL, Mazda CX-7.Vyfotil jsem MX 5 i CX 30 a je to stejné jako tvůj, takže zklamání
Zobrazit přílohu 38132 Zobrazit přílohu 38133
nechápu co furt řešíš? to je fakt hrozný problém u stojanu nebo doma s kompresorem a tlakoměrem obejít auto... všeho všudy asi minuta dvě navíc než kdybys věděl konkrétní pneu. ber jako plus, že jednou za uherák zkontroluješ všechny kola a budeš mít jistotu stejného tlaku. děláš, jak kdybys kontroloval tlak v pneu obden. třeba právě pro ten důvod, co jsem uvedl, je to chtěná vlastnost výrobce a ne neschopnost systému. i pneu co jsou ještě v limitu kontroly <0,5baru od stanoveného tlaku, už nejsou správně nahuštěny...Včera mi to donutilo podívat a přečíst si návod k Miatě ND a bohužel je tam opravdu uvedeno, že pokud systém TPMS zjistí odchylku, tak se rozsvítí na palubce ikona pneumatika, dále musíš hledat sám. To je systém? Hrůza! Existuje i variante ročníku 2017-2019 s možností odečtu z ABS, což se pozná tím tlačítkem vlevo od volantu SET, jak tu správně výše zaznělo. Záleží na zemi určení a výbavě.
Takže opravdu kovový ventílek = TPMS a tlačítko SET = odečet z ABS.
To se zase EU komise vyznamenala! Kdyby raději řešili jednotnost povinných výbav aut v rámci EU nebo sjednocení platby pokud v EU atd.
Promiň, že ti to vadí, nebudu tě dále obtěžovat. Je to forum a tam se to bohužel pro tebe, někdy stává? Reakci nepotřebuji..........hezký dennechápu co furt řešíš? to je fakt hrozný problém u stojanu nebo doma s kompresorem a tlakoměrem obejít auto... všeho všudy asi minuta dvě navíc než kdybys věděl konkrétní pneu. ber jako plus, že jednou za uherák zkontroluješ všechny kola a budeš mít jistotu stejného tlaku. děláš, jak kdybys kontroloval tlak v pneu obden. třeba právě pro ten důvod, co jsem uvedl, je to chtěná vlastnost výrobce a ne neschopnost systému. i pneu co jsou ještě v limitu kontroly <0,5baru od stanoveného tlaku, už nejsou správně nahuštěny...
Velké díky patří @shr3k za deaktivaci kontrolky TPMS
Už mě ta svítící žlutá kontrolka nebavila
Zobrazit přílohu 32607 Zobrazit přílohu 32608
Mohu se zeptat jak na tom jsou s lehkým odstupem času? Nejen jestli stále hlásí tlak, ale třeba jestli číňan neošidil materiál a nereznou nebo neuchází... Díky.Tak hlásím, že jeden sensor vyměněn a mám konečně pokoj zase od TPMS... tyhle sensory můžu doporučit. Kdyby někdo řešil jeden nebo dva, tak můžu prodat, nebudu je zatím měnit.
BHB637140A 433MHz TPMS Tire Pressure Sensor For MAZDA 2 3 5 6 CX3 CX 5 CX7 CX9 MX5 BHB637140A BHB637140 BHB6-37-140A BHB6-37-140 - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com