Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Z toho vyplývá, že inženýři v Mazdě to mají správně, jen ty jsi začal od špatného kola.Teď jsem teda vybalil kompresor (samostatný měřák doma nemám), že zkontroluji jednotlivá kola. Všude 2,5 a samozřejmě tak jako vždy, až v tom posledním 2,0.
Ano, pardon spatne poskladana veta chtel jsem se jen ujistit, ze to nema v ABS, resim vibrace do volantu pri jizde, tak koukam i na veci kolem kol... Dekuju moc!Nevim, jestli to byla otazka - jsou tam TPMS ventilky.
Doporučuji, aby sis dal zde do hledání termín TPMS a přečetl si nejdříve, co se tu píše - je tu spousta informací. Řekl bych, že se převážně dočteš, že se to nevyplatí, resp. že to je moc rizikové. To tvrdím i já.Má někdo na Mazdě CX 30 neoriginální senzory tlaku a fungují mu? Jaký typ?
Štve me ze nekdo nedoresil moznou vymenu senzoru je díky tomu ze dojde baterie.Senzory TPMS se zavedly kvůli absenci rezervy. Za láhev dobrého vína vypnu, pravděpodobně už odešly lithiovky v senzorech.
Vždycky je můžeš vykuchat, najít v tom odlitku baterku a tu vyměnit. https://www.youtube.com/results?search_query=tpms+battery+replacementŠtve me ze nekdo nedoresil moznou vymenu senzoru je díky tomu ze dojde baterie.