- 270
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Vyžádal jsme si instalační manuál, tak uvidím jak to mají zapojené. Trochu mě mate, že tím kopáním i zavírá, ale docela dobrá funkce navícDík, paráda.
Vypadá to dobře. Zapojení je easy. Objednám si to asi přímo od výrobce, z amazonu za tu nízkou cenu to neposílaji do EU. Největší oříšek byl přesvědčit výrobce, že nejsem čínsky špión a aby mně poskytli data. Nakonec je přesvědčily fotky moji vykuchane mazdyOk, až prostuduješ manuál, dej vědět ,. Kdybys do toho šel a přibral mě, popř pomohl s instalací, jdu do toho taky.
To mi dělá i insignia, asi běžná funkce. Přiblížím se s klíčem k autu, na zem se promítne symbol otevírání kufru, kopnu, kufr se otevře, kopnu podruhé, kufr se zavře.Vyžádal jsme si instalační manuál, tak uvidím jak to mají zapojené. Trochu mě mate, že tím kopáním i zavírá, ale docela dobrá funkce navíc
S tím symbolem se mně to líbí, to je dobrá přidaná hodnota . Oply mají páté dveře? Tož to už je z oplu konečně autoTo mi dělá i insignia, asi běžná funkce. Přiblížím se s klíčem k autu, na zem se promítne symbol otevírání kufru, kopnu, kufr se otevře, kopnu podruhé, kufr se zavře.
Tento vtip je pro mě asi nějaká vyšší dívčí, páté dveře měl Opel Rekord už někdy v 60. letech.Oply mají páté dveře? Tož to už je z oplu konečně auto
Tak to musím začít brát Oply vážně . Osobně jsem Opla nikdy neměl, takže nemůžu soudit, ale je fakt, že si nepamatuju, že by si někdo na Oply ztěžoval a plival na ně, třeba jako na citroeny nebo alfyTento vtip je pro mě asi nějaká vyšší dívčí, páté dveře měl Opel Rekord už někdy v 60. letech.
Uvidím, jestli dnes někdo odpoví. O slevu jsem je požádal.... Na amazonu je 5%, což tak pokryje přeposlání v rámci republiky@Diamond1980
Dík, přes amazon zvládnu objednávku sám, myslel jsem ohledně množstevní slevy.