Diamond1980
výkonný člen KLANu
- 105
Ahoj. Je tam poměrně vysoké poštovné. Nedáme to dohromady?@Diamond1980
Dík, přes amazon zvládnu objednávku sám, myslel jsem ohledně množstevní slevy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj. Je tam poměrně vysoké poštovné. Nedáme to dohromady?@Diamond1980
Dík, přes amazon zvládnu objednávku sám, myslel jsem ohledně množstevní slevy.
Sleduji to, ale nemluvíš řečí mého kmeneOk. Sem si rikal, jestli to tady jeste nekdo vubec sleduje.... ? Počkám jaké bude zapojeni a dám vědět. Jak to prijde domu, tak to kuchnu a zjistím, jestli to má cenu zkopírovat a vylepšit...
Ještě to zítra projdu s kolegou a uvidím co vymyslíme. Vidím, že používají nepříliš kvalitní koaxiální kabely, které bych pro lepší zisk nahradil koaxem se stříbrným jádrem a stříbrným opletem v teflonu, pro sichr druhe stineni měd. Otázka je koncové anzeny
Zítra to projdu, zatím nemám žádné data a asi ani nebudou. Výrobce mlčí. Osobně bych do automative použil koax s kvalitnějším jádrem uloženým v teflonu a dvojím opletem a izolaci AM asi ne FPE k vůli pevnosti a krouceni. Zřejmě by to mohlo mít lepší výsledky a stabilitu antén.
Spotřeba ,ale když na to přijde......Jen si tak říkám, kolik to asi dá přemáhání jezdit s takovou 260 ti koňovou bestií podle pravidel? 130 po dálnici, na to bych asi neměl nervy.
Nejaké novinky ohľadom tejto vychytávky na otváranie kufra? Včera som prišiel k autu s plnými rukami a presne na toto som si spomenul, že som to tu čítal..Vypadá to dobře. Zapojení je easy. Objednám si to asi přímo od výrobce, z amazonu za tu nízkou cenu to neposílaji do EU. Největší oříšek byl přesvědčit výrobce, že nejsem čínsky špión a aby mně poskytli data. Nakonec je přesvědčily fotky moji vykuchane mazdy
Taky by mě to zajímalo. Otvírání kufru nakopnutím mají jen modely v USA mi bylo řečeno na podpoře Mazda ČR.Nejaké novinky ohľadom tejto vychytávky na otváranie kufra? Včera som prišiel k autu s plnými rukami a presne na toto som si spomenul, že som to tu čítal..