- 905
Že by najednou na 5 let? To se mi nezdá, bývalo to na 3 roky.Aktualizace zdarma jsou na 5 let, ale když si to stahuješ sám. V servisu ti to aktualizují za poplatek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Že by najednou na 5 let? To se mi nezdá, bývalo to na 3 roky.Aktualizace zdarma jsou na 5 let, ale když si to stahuješ sám. V servisu ti to aktualizují za poplatek.
Já mám v CX5 2020 verzi 10020A jakou máte verzi softwaru CMU? Mám povolené automatické aktualizace, ale od nového auta (půl roku) tam mám 211020.
většinou Frýdek a okolí, na mapu jsem koukal.Záleží v jaké oblasti se pohybuješ, už jsem to sem dával, skoro na celém území jede jen Multiplex ČRo DAB+ a ostatní Multiplexy jsou hodně omezené, koukni sem na mapu
Upozorní tě to nějak na novou aktualizaci samo? Mám v mobilu tu jejich aplikaci myMazda, je nutné se někam registrovat?Jo, u těch novějších systémů to je na 5 let. Já to mám až do roku 2027. Ty starší byly jen na tři roky.
Zobrazit přílohu 41281
Mě teda přijde, že to mazda od BMW zkopírovala. Ale funguje to dobře oběma a funguje to skoro stejně.Jak se hrabe Tesla, Mercedes nebo BMW na Mazdu.
Tesla v testu propadla. ADAC zkoumal, jak (ne)snadné je ovládat moderní auto | Aktuálně.cz
Německý autoklub zjišťoval, nakolik je pro řidiče moderní ovládání palubních funkcí srozumitelné a intuitivní.zpravy.aktualne.cz
Zkoušel, funguje mi to normálně. Originál jsem si nechal jako zálohu.Kluci zkoušel někdo překopírovat si SD kartu s navi na jinou (myslím jako zálohu, kdyby se ta stávající podělala)? Jde to nevíte?