Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pošlu, hned jak bude nový, jestli ti to bude fungovat... Mně licence vyprší příští jaro, tak uvidíme, jak to pak lze řešit...Mám únor 2019 a novější už mít nikdy nebudu, leda by mi někdo ze zdejších upgradovačů poslal nový obsah karty po upgrade. Třeba přes úschovnu.
uvidíme, bude nás tady asi víc, co se o to budou zajímat...Takže po vypršení licence stačí pouze nahrát na kartu novější mapové podklady (pouze nakopirovat)?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tak to nefunguje. Na kartě je licenční soubor, kterým je spárován VIN s mapovými daty v dané verzi.Takže po vypršení licence stačí pouze nahrát na kartu novější mapové podklady (pouze nakopirovat)?
OK, takže si budeme muset licenci obnovit? Koupit na další období...?Tak to nefunguje. Na kartě je licenční soubor, kterým je spárován VIN s mapovými daty v dané verzi.
Musel by jsi od člověka co ti pošle mapový podklady vyžádat i jeho licenční soubor a dohrát ho do složky licence. Auto by to pak mělo poznat který licenční soubor má vybrat a použít. Teda takhle to alespoň fungovalo ještě ve verzi 56.xx.xxx a starší.OK, takže si budeme muset licenci obnovit? Koupit na další období...?
Dostupny update map December 2019...
https://infotainment.mazdahandsfree.com/howto-manageupdates?language=sk-EU
To ano, ale když necháš v Mazda Toolbox udělat diagnostiku karty, tak Ti vyjede výsledek a dole je černý zvýrazněný řádek: Další informace o kartě SD naleznete po kliknutí zde, a tady se Ti spustí kontrola každé mapy a tam mi svítí u podpisu červeně NEPLATNÁ! Zkus to prosím, jestli Ti tam napíše u každé mapy jednotlivě podpis: platná, nebo neplatná. Díky moc.Za mne hlasim, ze aktualizace pres Mazda Toolbox probehla uspesne. Jak s "originalni" Aliexpress SD kartou, tak i s vlastni SD kartou, na ktere mam provedenou kopii/zalohu te puvodni. Vse beha bez problemu.
Moc díkyAktualizace proběhla, kontrola SD karty hlásí u map licence platná , podpis: neplatná. V autě to běhá normálně. Jen ty mapy zas tak aktální nejsou, kruháč, který je na mé cestě do práce v provozu asi 3 měsíce, je na mapy.cz, google mapy i ve waze, ale v mazdě stále nic.