- 2 703
Ahoj, nevíte někdo nějaký typ, jak snadno v originální navigaci vyhledávat např. konkrétní hrad nebo nejbližší Billa prodejny?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Chlapi, muzete mi prosim nekdo poradit? Chtel jsem aktualizovat mapove podklady a pri spusteni Mazda Toolbox mi to napsalo, ze je ke stazeni novejsi verze (toho toolboxu). Tak jsem updatoval, toolbox se spusti a jako prvni vec zobrazi smlouvu s koncovym uzivatelem a dole tlacitka souhlasim/nesouhlasim. Problem je, ze cela ta obrazovka je jakoby cela zasedla a ani jedno tlacitko nelze zmacknout a tim padem ani spustit toolbox. Zkousel jsem na 2 ruznych pc s win 7 a win 10, bohuzel neuspesne. Setkal se s tim nekdo? Diky
PS: Do updatu toolboxu mi roky vsechno fungovalo bez problemu.
Vyreseno: reinstal na anglickou verzi, vse funguje
U vestavěné navigace prý lze otáčením joysticku zvětšovat či zmenšovat mapu ale mě to pouze skáče po nabídce dole. Nebo se to dělá nějak jinak?
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Díky. Tahle banalita mi nějak nedošlaZkus tu spodni listu pomoci sipky na obrazovce skryt
Ahoj lidi, jakou pouzivate volbu trasy u vest.navigace? Zkousel jsem "snadna", ale obcas me to taha na zbytecne zkratky po blbe silnici, prekvapive. Myslel jsem, ze bude tahat spis po rychlostnich a snadnejsich cestach lepsich trid.
Aha, tak že bych přešel na snadnou z rychlé? Interní navigaci používám celkem často, byť mnohdy jen abych viděl, v kolik asi přijedu do cíle - a zásadně rychlou variantu. Ale je fakt, že jednou mě v Rakousku při cestě na stovky km zavedla z krásných asfaltek na nejméně 15 km štěrkovou cestu s omezením na 40 km/h . A pak asi jednou do nějaké zúžené ulice ve městě. Jinak dobrý.Také používám snadnou. Rychlá a krátká jsou z mé zkušenosti v tomhle ohledu ještě horší, protože jak rychlá, tak krátká, se mě už pokusily navigovat na nezpevněnou cestu.