• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Vestavěná navigace a multimediální systém MZD/Mazda Connect/NNG s dotykovým displejem (od roku 2014)

Tak u té snadné tu právě taky bylo řečeno že občas zavede na špatnou cestu. Ta snadná má simulovat minimum řazení a zastaveni. Nevím jaké mají ostatní zkušenosti v Čechách.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Aktualizoval sem podklady navigace, pak sem se jeste nejak hral s nastavenim vseho moznyho, a ted mne navigace mluvi anglicky. Multimedia i navigace vsak porad vse pise cesky. Jenze ted nevim jak to vratit, aby navi i mluvila cesky. Kde a jak se to nastavuje?

Aktualizoval sem podklady navigace, pak sem se jeste nejak hral s nastavenim vseho moznyho, a ted mne navigace mluvi anglicky. Multimedia i navigace vsak porad vse pise cesky. Jenze ted nevim jak to vratit, aby navi i mluvila cesky. Kde a jak se to nastavuje?
Máme tu full text hledání, abychom to nemuseli furt opakovat, stačí zadat "anglicky" a vyjede ti třeba Navigace - podle čeho jezdíte?

Navigace Sygic je v betaverzi nyní dostupná pro Android Auto​

Dnes jsem se Sygicem dal cca 300 km a asi koupím plnou verzi.
Zítra dám ještě asi 200 km a pak se rozhodnu.

Navigace Sygic je v betaverzi nyní dostupná pro Android Auto​

Dnes jsem se Sygicem dal cca 300 km a asi koupím plnou verzi.
Zítra dám ještě asi 200 km a pak se rozhodnu.
Jaká je vlastně výhoda Sygic oproti Waze, který je zadarmo ?

Kúpou Sygicu podporíš slovenskú ekonomiku :innocent:
Ale teraz vážne. Je to plnohodnotná navi, ale keď nemáš nejaký premium účet, tak update máp je len každé 3 mesiace. Za viac peňazí sa môže aktualizovať 1x mesačne. A nie je tak presná ako navi od Googlu. Párkrát som musel použiť dodatočne Google, aby som trafil úplne presne kam som chcel.. Inak OK Sygic za mňa.

Poslední úprava:
Nevím v čem je lepší, rád zkouším nové věci a ta cena mě nezabije :grinning:

Chvilku jsem ho měl na android telefonu. Nebyl špatný, ale pak jsem přešel na ovocné telefony, a po zjištění, že nejsou schopni mi licenci z Android na IOS převézt jsem utekl k Waze. Myslím, že každý má něco za co bych to nejraději odinstaloval.

Taky máte poslední aktualizaci mapy z června 2020? Nic nového to zatím nenabízí.

Dneska jsem si všiml, že ukazatel značek, respektivě kamera ignoruje značení s ukončením úseku s omezenou rychlostí.
Reaguje až na další značku s nejvyšší povolenou rychlostí.
Máte to stejně?

B20b.jpg

Tak dneska jsem také objevil aktualizaci ,poslal jsem kolegovi v práci (CX-30) ?

Poslední úprava moderátorem:
Nemela by informace o aktualizaci map prijit automaticky, na email kterym sem registroval Mazda-toolbox?

Pamatuji si, že minule přišel email, ale už je únor a nic, spíše také čekám na Gracenote, ta už je letitá ?

Mě na email nic nechodí ani po registraci.

Dneska jsem si všiml, že ukazatel značek, respektivě kamera ignoruje značení s ukončením úseku s omezenou rychlostí.
Reaguje až na další značku s nejvyšší povolenou rychlostí.
Máte to stejně?

Zobrazit přílohu 32527
Hoďte mi na to odpověď jak to funguje vám... Díky...

Tak planý poplach, zkoušel jsem přes Mazda Toolbox a mapy jsou aktuální?

Poslední úprava moderátorem:
Back