Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zkopíruji původní kartu na HDD následně na novou překopíruji soubory z HDD a proženu toolboxem a bez problému funguje. Řešil jsem zrovna teď kvůli malé velikosti karty a nemožnosti aktualizovat poslední možnou aktualizaci po třech letech.Kopírování karty mi nejde a je jedno, jestli udělám bitovou kopii nebo zkopíruju jenom soubory.
Po vložení zkopírované karty navigace vždycky řekne "Vadná SD" nebo něco v tom smyslu a navigace nejde.
Po vložení originálky navigace naskočí.
Ani při kopírování pomocí Toolboxu to nejde, po vložení nové karty Toolbox požaduje vložení prázdné originál Mazda karty a bez ní odmítá pokračovat.
Teď jsem to zkusil i s Toolboxem, dříve jsem to jenom kopíroval. Toolbox SD kartu načte, po kontrole karty oznámí, že je v pořádku. Po zasunutí do navigace, "Chybná SD karta" a navigace nejde. Po vložení originál Mazda SD karty vše běží. Možná je problém s typem karty? Používám Micro SD Kingston Class 10, UHS-I v SD adaptéru.Zkopíruji původní kartu na HDD následně na novou překopíruji soubory z HDD a proženu toolboxem a bez problému funguje. Řešil jsem zrovna teď kvůli malé velikosti karty a nemožnosti aktualizovat poslední možnou aktualizaci po třech letech.
S adaptérem jsem měl taky problém. Musel jsem dát SD.Teď jsem to zkusil i s Toolboxem, dříve jsem to jenom kopíroval. Toolbox SD kartu načte, po kontrole karty oznámí, že je v pořádku. Po zasunutí do navigace, "Chybná SD karta" a navigace nejde. Po vložení originál Mazda SD karty vše běží. Možná je problém s typem karty? Používám Micro SD Kingston Class 10, UHS-I v SD adaptéru.
S adaptérem Micro SD na SD v navigaci žádný problém nemám. Ani mě nenapadá, jaký by k tomu mohl být důvod. @Lupo To je spíš nějaká náhoda.S adaptérem jsem měl taky problém. Musel jsem dát SD.
Taky může být problém s tím, jestli je SD karta formátována na FAT nebo exFAT. V autě to vyzkoušený nemám, ale už se mi stalo u fotoaparátu, že to nebralo SD kartu formátovanou na exFAT.Teď jsem to zkusil i s Toolboxem, dříve jsem to jenom kopíroval. Toolbox SD kartu načte, po kontrole karty oznámí, že je v pořádku. Po zasunutí do navigace, "Chybná SD karta" a navigace nejde. Po vložení originál Mazda SD karty vše běží. Možná je problém s typem karty? Používám Micro SD Kingston Class 10, UHS-I v SD adaptéru.
Mě to nebralo samsungovou kartu s adapteremS adaptérem Micro SD na SD v navigaci žádný problém nemám. Ani mě nenapadá, jaký by k tomu mohl být důvod. @Lupo To je spíš nějaká náhoda.
Popravdě ta vestavěná navigace nestojí ani za 1000 Kč, takže Ali nebo @shr3k. Lepším řešením je AA a používat Waze, Mapy.cz nebo GMZdravím ve spolek, udělal jsem si radost s CX5, ale nechce se mi dávat 12 za kartu s navi. porádí mi někdo kde koupím levněji. Dík. Na tyto věci jsem kopyto.