• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Vestavěná navigace a multimediální systém MZD/Mazda Connect/NNG s dotykovým displejem (od roku 2014)

První 3 roky 2x ročně zdarma a pak leda zaplatit jednorázově 1x ročně. Já mám přes jednoho borce ze Slovenska že pak budu mít 1x ročně za 700kc. Další kartu na VIN nesparujes.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Tak karta z Ebay dorazila (podľa objednávky z Nemecka, ale reálne z Bulharska v dopisnej obálke s ručne napísanou adresou vrátane spiatočnej).

Dal som ju do auta a nič sa nedeje, stále píše že auto nemá navigáciu (aj po reštarte infotaninmentu, aj po nájazde asi 20km). Toolbox mi píše zas niečo o tom že sa karta nepodarila overiť. V PC na nej súbory normálne vidím - je tam license s 1 súborom .lyc a content ktorý má 7GB ... Nejaké rady ako postupovať, aby sa to opravilo?

Můžeš zkopírovat a zaslat přes úschovnu zkusím se kouknout. Jinak karta musí být otevřená a musi ji to načíst normálně bez restartu. sv092@seznam.cz

Tak karta z Ebay dorazila (podľa objednávky z Nemecka, ale reálne z Bulharska v dopisnej obálke s ručne napísanou adresou vrátane spiatočnej).

Dal som ju do auta a nič sa nedeje, stále píše že auto nemá navigáciu (aj po reštarte infotaninmentu, aj po nájazde asi 20km). Toolbox mi píše zas niečo o tom že sa karta nepodarila overiť. V PC na nej súbory normálne vidím - je tam license s 1 súborom .lyc a content ktorý má 7GB ... Nejaké rady ako postupovať, aby sa to opravilo?
Ahoj, mohu poprosit jak jste to dořešili? Chystám se též nakoupit kartu. Díky. fotoznikonu@seznam.cz

Zatím bohužel karta nefunkční.
Já kdysi objednával od Rusa měl dobrý hodnocení a úplně v pohodě. V dnešní době moc nabídek není s cenou do 900,- Kč a dobrým hodnocením ?

Pán z ebay chce poslať fotky ako to vyzerá v aute s kartou a bez.. Asi mu pošlem 2x tú istú fotku, pretože auto si ju vôbec nevšíma. V toolboxe vidím len chybovú hlášku, nič iné sa nedá robiť.

Chce to řešit ať ti vrátí peníze. V úschově máš kopii mé původní zkus dát na SD co to udělá.

Tak som to bol vyskúšať. Ak do auta vložím kartu z ebay, nič sa nestane, stále tam je tá hláška že auto nemá navigáciu.

Ak tam vložím svoju SD kartu s Tvojimi súbormi, začne sa to načítavať a potom to napíše chybu karty. Zaujímavé, že tú z ebay ani nezaregistruje a nenapíše že bola vložená. Na PC ju vidím normálne ako kartu.

IMG_20210527_102633.jpg
IMG_20210527_102634.jpg

Asi skúsim ešte na ebay kartu dať tvoje súbory, či to nepomôže, viac pokazené to už asi nemôže byť. :grinning:

Asi skúsim ešte na ebay kartu dať tvoje súbory, či to nepomôže, viac pokazené to už asi nemôže byť.
Mám v PC kopii SD karty ("origo-Ebay" z roku 2018), kterou jsem udělal ještě před jejím vložením do auta a není tedy spárována s VIN. Je to ale jen kopie souborů a složek, tedy není to image karty. Můžu to poslat třeba přes úschovnu na eventuelní pokusy.

Skúšal som súbory od @Lupo, ale auto tú kartu vôbec neregistruje. Keď tam dám inú, tak aspoň vyskočí tá hláška o načítaní a chybe. Je mi divné, že v počítači tú kartu vidím normálne.

Inú 16gb kartu mám len microSD v adaptéri, ale to snáď nevadí (s tou som z auta dostal aspoň tú chybu karty).

Já jsem teď zkusil nahrát ty původní soubory před spárováním karty na nově zformátovanou SD kartu, ale auto to taky nebere. hlásí, že byla vložena SD karta a hned potom vadná SD karta. Přitom normálně používám kopii, ale ta byla dělána až po spárování s VIN auta. Tak ti ta moje data nejsou asi k ničemu.

Ještě otázka v autě nikdy jiná karta nebyla a z ebay byl první pokus o navigaci?

Já jsem teď zkusil nahrát ty původní soubory před spárováním karty na nově zformátovanou SD kartu, ale auto to taky nebere. hlásí, že byla vložena SD karta a hned potom vadná SD karta. Přitom normálně používám kopii, ale ta byla dělána až po spárování s VIN auta. Tak ti ta moje data nejsou asi k ničemu.
Muselo se vyzkoušet v autě kde ještě nebyla karta jak máš zapsanou v autě už nebude fungovat není na ni zápis

Ještě otázka v autě nikdy jiná karta nebyla a z ebay byl první pokus o navigaci?
To je správná otázka. Jde o to, zda si auto uloží informaci, že byla spárována karta a jinou nebere, nebo u nespárované karty ověřuje "pravost" nějak jinak. (CID karty?).

Odesláno z mého ANE-LX1 pomocí Tapatalk

Áno, bola to prvá karta, auto som kupoval nové, žiadna karta tam teda použitá nebola.

Pán z Bulharska pošle novú kartu, tak uvidíme, či bude lepšia.

Snad ano. Vlož novou do auta následně zapni napájení a uvidíš co se bude dít. Možná před vložením udělej kopii pro porovnání. A nebo zkusit naklonovat kartu pro další možnosti testů. ?

Tak malý update - z Bulharska mi prišla ďalšia karta, škoda že nefunguje - presne tak ako tá predtým. Auto ani nenapíše že bola vložená karta a nezačne ju ani načítať. V počítači zas všetko v pohode a kartu vidím aj súbory na nej. Začínam mať pocit, že mám vadnú čítačku v aute, ale inú kartu (microSD) mi to aspoň načítalo a vyhodilo chybu, takže ani toto nie je asi vysvetlenie.

Nemám pocit že to predajca robí naschval, na kartách a poštovnom už začína byť zľahka stratový a tie karty prázdne nie su.

Tak malý update - z Bulharska mi prišla ďalšia karta, škoda že nefunguje - presne tak ako tá predtým. Auto ani nenapíše že bola vložená karta a nezačne ju ani načítať. V počítači zas všetko v pohode a kartu vidím aj súbory na nej. Začínam mať pocit, že mám vadnú čítačku v aute, ale inú kartu (microSD) mi to aspoň načítalo a vyhodilo chybu, takže ani toto nie je asi vysvetlenie.

Nemám pocit že to predajca robí naschval, na kartách a poštovnom už začína byť zľahka stratový a tie karty prázdne nie su.
zkus vytvořit klon karty a poslat mám možnost zkusit v nový cx3 u kamarádky

Potvrzuji na M3 staženo.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Back