- 196
To mě dělají schválně ? Před 14 dny mi skončila 3 letá licence . Taky si mohli pospíšit.Na Mazda TOOLBOX nové mapy June 2021
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To mě dělají schválně ? Před 14 dny mi skončila 3 letá licence . Taky si mohli pospíšit.Na Mazda TOOLBOX nové mapy June 2021
nainstalovánoNa Mazda TOOLBOX nové mapy June 2021
Tvl masakr ??Taky jsem nedávno aktualizoval velice jednoduchým procesem Zlatá Mazda a její SD karta
Zobrazit přílohu 35446
Zobrazit přílohu 35447
Zobrazit přílohu 35448
Ahoj, za prvé, USB se už řešilo https://www.mazdaklan.cz/threads/ne...-2din-montovany-pred-fl-2015.3297/#post-62696 , je to stará záležitost. Měnil se BT modul, v záruce kus za kus. Za druhé, na displeji máš záložky s volbou vstupu, ovládání dotykové nebo joystickem.Ahoj, mám M3 BN a sere mě jedna věc při přehrávání MP3 z USB a možná to někde lze nastavit.
Mám cca 30 složek s alby a jestliže si nějaké pustím a následně z této složky opět vyskočím, tak jsem zase na začátku seznamu a musím ho celý rolovat dolu.
Můj předpoklad je, že tam, kde vlezu do poslední složky, tak tam i po navrátu nabídka zůstane.
Druhá otázka je, zda lze nějak efektivně třeba jedním tlačítkem přepnout zdroj hudby? Příkladem jedu a hraje radio. To mě nebaví, tak chci rychle přepnout na USB. Na autě jiné výroby bylo tlačítko "source" a to každým klikem na volantu přeplo výstup.
Díky
Předpokládám opět leden jako tento rok...Otevřel jsem Mazda Toolbox, zasunul SD, provedl kontrolu aktualizací a nic nového není v nabídce- alespoň pro Mazdu 6 GL?
JCI Mazda
infotainment.mazdahandsfree.com
2,5 roku staré auto za 1.1. mil Kč, které je stále v nabídce a už nejsme pro Mazdu zákazníky?
Mi to píše ... Pro vaše zařízení není k disposici žádná nová aktualizace.Je ke stažení nová aktualizace mapy Evropy 2021 Q2 21CW42 (Listopad 2021), https://mazda.welcome.naviextras.com/maps-and-more.php?lang=cs