Bob
výkonný člen KLANu
- 250
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zkontroluj si viditelnost zařízení (telefonu), i když jsem ho před tím měl spárovaný, tak pokud je neviditelný, tak se spojení s telefonem nepodaří. Jinak mě nic nenapadá.Chtel jsem to take zkusit, ale samozrejme jsem se pro zmenu nebyl schopen pripojit na hotspot telefonu . A kdyz s tim pojedu do servisu, tak to urcite bude zase fungovat, klasika.
Diky, ale popravde uplne ne ;]. V principu @Max6 napsal to stejne, co @shr3k. Ale to nevadi, snahu ocenuju.@Ter Leeloo II Nový návod, co by tě mohl možná zajímat Aktualizace systému MZD Connect
Tak se mi o vikendu po nekolikatem pokusu podarilo pripojit na domaci APcko, tak jsem si aspon mohl cele /jci/gui stahnout a zkusit zprovoznit lokalne. Ze si ale k tomu budu muset stahnout starou Operu 12.10, aby mi to jelo, to jsem moc necekal. Ani v nejnovejsi Opere to nebezi. Ale ten JS framework vypada docela desive, na to, ze tam je pet a pul obrazovek.... jen jsem chtěl ověřit, že se vůbec dá připojit.
Tak to už je mimo můj obor, nedokážu posoudit, jak by měl framework vypadat aby nebyl děsivý . Si dovedu představit, že MZD connect má něco za sebou a že inženýři v maďarsku na tom začali dělat dávno před tím, než sjelo první auto s tímto systémem z linky. Že je tam stará Opera pak není až tak překvapující - proč by měnili něco, co funguje a taky je asi až tak moc nepálí bezpečnost starých aplikací. Jsem zvědavý, co s tím dál vymyslíšTak se mi o vikendu po nekolikatem pokusu podarilo pripojit na domaci APcko, tak jsem si aspon mohl cele /jci/gui stahnout a zkusit zprovoznit lokalne. Ze si ale k tomu budu muset stahnout starou Operu 12.10, aby mi to jelo, to jsem moc necekal. Ani v nejnovejsi Opere to nebezi. Ale ten JS framework vypada docela desive, na to, ze tam je pet a pul obrazovek.
...co filmy, ale takhle promítat waze z mobilu, nešlo by? :hungry:Jupííí, sice trochu much tam je,ale už frčí videa :woot:
Vážený pane,
děkujeme Vám za Váš dotaz.
Rádi bychom Vás informovali, že v tomto případě je potřeba kontaktovat autorizovaného dealera značky Mazda, který Vám ohledně
aktualizace map poskytne veškeré informace.
Kontakt je zde:
https://www.mazda.cz/vyhledat-prodejce/#/search/location/
Děkujeme za pochopení.
Mimochodem, napsal jsem na mazda.cz dotaz, jaka je aktualni verze mapovych podkladu pro navigaci a odpovedi bylo:
Ono je asi lepší nejdřív telefon v autě vyzkoušet a pak teprve koupit. To neplatí jen pro Mazdu. Nedávno jsme před prodejnou O2 testovali telefony schopné spolupracovat s pár let starým pašíkem a celkem trvalo než jsme našli. Zkoušel jsi ten telefon v jiných autech (nejen Mazda)? Co je to vůbec za telefon? I na stránkách Mazdy je nějaký seznam podporovaných přístrojů, ale věřit se tomu opravdu nedá, jsou tam nesmysly. Nejlepší je to ověřit v praxi - je jednodušší se domluvit na vyzkoušení telefonu (nebo využít možnost vrácení zboží v zákonné lhůtě), než pak řešit problém...vyskytl se mi malý problém.Po zakoupení nového telefonu a spárovaní při hovoru tak strašně chrčí,že není rozumět .Nesetkal se někdo s tímto problémem ?
Hm, to jsou ty "nejlepší" problémy, které se objevují jen někdy a nedají se kdykoliv reprodukovat. Zkoušel jsi měnit nastavení telefonu kolem zvuku? (ekvalizér, potlačení hluku mikrofonu, ...). Nic dalšího mě nenapadá :-(Samozřejmě jsem ho první vyzkoušel.Má ho kamoš.Je to sony Xperia M4 aqua.Podporovaný mazdou je jen M.M4 je moc nová,zatím tam není.Nejhorší je ,že to neudělá pokaždé,ale jen někdy.Dokonce i když už 2x proběhla aktualizace telefonu,tak to občas udělá.