Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
SW pro multimediální systém - přehrávání videa, iTV a nově i Mirrorlink. Pouze pro Android.
http://www.lukasz-skalski.com/portfolio/mazda-media-player/
No hlavně se to netýká systému NB-1... přesouvám@Mnem ano více info zde: Mazda Media Player pro MZD Connect
1) Jste spokojeni s navigací Mazda r.2015 a novější? Proč ano, proč ne?
Na videu jsou znázorněna vylepšeníčka, na které dal trošku výše skvělý odkaz markpp. Já se toho zpočátku bál, nejsem počítačový expert a navíc anglicky moc neumím, ale obavy byly zbytečné. Program jsem stáhl, na PC jsem ho spustil v DOSovském okně (cmd.exe), postupně písmeny abecedy a 1 až 4 vybral požadovaná vylepšení (každé jednotlivé je nutno potvrdit (ENTER), výsledek se automaticky uložil na FLASHku, tu jsem zapojil do USB v autě, jednou bez spojky stiskl START a čekal (pro urychlení potvrzoval OK), pak se to automaticky restartovalo a bylo hotovo. Super, doporučuji (mne od koupě auta nejvíce chyběla nemožnost digitálního zobrazení okamžité rychlosti, což umělo i 16 let staré auto ruské výroby). Jo a jazyk si můžeš vybrat (zvolíš si i km/míle apod.), pokud by ti nevyhovovala již hotová slovenština, je to udělané tak šikovně, že si to snadno sám přeložíš do češtiny.Ahoj neřešil jste někdo jakým způsobem se dá aktualizovat infotainment (tablet).
Na internetu jsem našel nějaké návody, ale nevím jestli si tam nenahraju třeba španělštinu . Jsou tam nějaké nové věci v Aplikacích...
Jen tak pro doplneni - ani Spotify na iOS mi neumoznuje prochazet knihovnu.Drive jsem pouzival Google Play Music (na Androidu i iOS), tam to nejde. Ale ted na zkousku pouzivam Apple Music a tam prochazet mou Library pekne jde.
Jen tak pro doplneni - ani Spotify na iOS mi neumoznuje prochazet knihovnu.
Ja jsem si puvodne platil Google Play Music od doby, co to u nas zacalo fungovat. Nicmene jsem chtel prejit na neco, co ma rodinnou subscripci, cimz se Google hned vyradil, protoze to nabizi pouze na nekterych trzich a ne u nas. Zkousel jsem teda Apple Music a Spotify v ramci jejich zdarma nebo zkusebniho provozu. A nakonec jsem ted skoncil (zacal platit) u Apple Music, protoze to prochazeni knihovny v aute je pro me silny argument. Ale pocitove bych nejradsi pouzival Spotify. Asi jim zkusim napsat, zda se nad tim prochazenim pres bluetooth nechteji zamyslet.jak se ti pracuje s Apple Music? Já jsem si na to nikdy nezvykl a mnohem raději mám Spotify (dlouhodobě si platím Premium)
Ja jsem si puvodne platil Google Play Music od doby, co to u nas zacalo fungovat. Nicmene jsem chtel prejit na neco, co ma rodinnou subscripci, cimz se Google hned vyradil, protoze to nabizi pouze na nekterych trzich a ne u nas. Zkousel jsem teda Apple Music a Spotify v ramci jejich zdarma nebo zkusebniho provozu. A nakonec jsem ted skoncil (zacal platit) u Apple Music, protoze to prochazeni knihovny v aute je pro me silny argument. Ale pocitove bych nejradsi pouzival Spotify. Asi jim zkusim napsat, zda se nad tim prochazenim pres bluetooth nechteji zamyslet.
Co se Apple Music tyce, v mobilu funguje celkem bez problemu. Ergonomicky mi ta aplikace prijde nejhorsi z tech tri zkousenych. Na Windows s tim jejich iTunes je to teda des bes - takze v praci vlastne radsi jedu Spotify Free .
Ahoj, nevim proč,ale od jistý doby mi Toolbox funguje jen na druhym PC. Po jedný aktualizaci mi na prvnim PC hlásí pořád chybu a nebo nechce nic dělat a to jsem ho zkoušel odinstalovávat, vymazávat z registrů atd....Zdarec, funguje vám Mazda toollbox? Poslední dva dny mi to hlásí chybu.
Jinak jsem provedl aktualizaci na 56.00.513 a vše OK.Dokonce zůstalo vše nastavené (stanice,jazyk...). Jen nedoporučuji dělat v zimě Byla mi celkem kosa
Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk
Mám zájem.Mám M CX3 challenge.milasuJinak pokud by jste někdo měl zájem o originální navi,tak dejte vědět - taky umíme,taky umíme