Mám zájem.Mám M CX3 challenge.milasu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mám zájem.Mám M CX3 challenge.milasu
jo zkoušela jsem všechny možné pořadí Ještě mě napadlo, jestli vadí, že nemám originální navi...Ahoj. Já jsem musel nejdříve vložit kartu a pak teprve spustit Toolbox, jinak ji to nenašlo, ale to jsi asi taky zkoušela, že?
no to nevím, protože ji tady má na klubu každý x tý a co vím, tak funguje bez potíží...Vidíš - důležitá informace!
já taky nemám origo navy a problém s aktualizací jsem neměl. Jen tedy jsem aktualizoval tak před půl rokem +-. Ale prošlo to v klidu. A taky na win 10.
Ono jsou nějaké nové mapy?
cez toolbox je uz dostupna aktualizacia 07/2017...stahujte a uzivajte
Davno znama skustocnost, ze kupovat za priplatok tovarensku navigaciu do auta hocktoreho vyrobcu, su velmi , velmi zle pouzite peniaze.Taky už jsem nainstaloval ve čtvrtek a skutečně nevím, co si Mazda představuje pod aktualizací. Od aktualizace očekávám, že tam budou nové mapové podklady, že mne lépe navede k cíli a pod. Dost cestuji po bývalém Československu a tak navigaci ani vlastně ani nepotřebuji, jenom mne baví sledovat, kam by mne která navigace tak asi zavedla - MZD 6/16 mne bezpečně a co nejrychleji navedla k mému druhému domovu, 12/16 i 7/17 mne už navede o ulici dále a oklikou z druhé strany, cca o 1km více. Nebo nové obchvaty měst a sjezdy ze silnic - např.rok starý obchvat Bánoviec nad Bebravou s Vámi zatočí stejně, jak se jezdilo těsně před spuštěním obchvatu, tedy na kruhák a po původní objízdné trase, ale např. i po neexistujícím sjezdu Bánovce východ. Nebo půl roku starý sjezd na Čtyřkoly a Pyšely není v mapě pořád. A tak bych mohl pokračovat