Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mam dotaz ohledne wifi v Mazde 6 GL. Mam wifi porad aktivovano v aute, na mobilu iPhone SE posledni iOS aktivni osobni hotspot, nicmene automaticky se to nikdy nechytne. Vzdy musim v iPhonu do menu hotspotu a najednou se to chytne.. mam posledni verzi MZD 502, u drivejsi verze mam pocit ze se mi to sparovalo i samo.
Jak to funguje vam?
Jo,jen se v infotainmentu přepíše CID číslo SD karty aby jí to eliminovalo a bralo to CID čísla i neoriginálních SD karet. Problém je (co jsem projížděl různý fóra), že dodela dost lidem infotainment při tomhle procesu prostě umřel. Nikdo neví proč,ale pár lidem jak s EU verzí tak s NA verzí se to občas stalo.Máte někdo zkušenost s
Bohužel je to tak,jakmile dáš u origo navigace mluvení česky,tak pořestane fungovat hlasový ovládání auta. Hlasový ovládání je pouze ve světových jazycích a tam čeština není. Tohle nemá mazda domyšlený už dlouhý léta....Chtěl bych se zeptat na pár věcí ohledně MZD connect. Pořídil jsem od Max6 SD kartu s navigací, nainstaloval a nastavil jazyk. Poté jsem dal navigaci aktualizovat v PC. Stává se mě ale, že navigace se jakoby někdy seká a jakoby přeblikává. Také se mě i po aktualizaci neprojevily některé rychlostní omezení, které vím, že jsou už staré i více než 2 roky. máte to taky tak?
a ještě jeden dotaz...Myslíte, že když jsem v MZD connect znovu potvrdil jako jazyk češtinu, přestalo fungovat hlasové vytáčení? na to jsem používal anglické zkratky, nyní mě MZD píše že hlasové pokyny nejsou k dispozici nebo tak něco...
Díky za rady