- 619
Super !!! Jsou to novy karty ! 3 roky free aktualizace ty mas 2 x do roka pres toolbox mazda ! Jaro a podzim !Uz to mam,dekuji,zkusil jsem Bazos jak pises,s postovnym necelych 2600
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Super !!! Jsou to novy karty ! 3 roky free aktualizace ty mas 2 x do roka pres toolbox mazda ! Jaro a podzim !Uz to mam,dekuji,zkusil jsem Bazos jak pises,s postovnym necelych 2600
Hradec kralove ! Pres neho mam uz 2 ! Vse ok !Uz to mam,dekuji,zkusil jsem Bazos jak pises,s postovnym necelych 2600
Jj,presne,ten z Bazose je z Hradce jak pises
Nechci tu dělat reklamu, ale krásně popsaný návod jak si každý z nás může udělat svojí navigaci býval na MC
Stačí koupit SD kartu a postupovat dle návodu. Aktualizace normálně fungují na 3 roky, přesně jako u této navigační karty za 2500 Kč.
Sám to tak mám a funguje to bez problému
Nová Mazda connect by měla v další nové Mazdě umět vic, než současná . co to bude nevim, ale uz ti co si vyzvednou CX-5 na podzim maji 100% pri parkování ptačí perspektivu.No tady mu to přehrává i video
Díky za info,aktualizace úspěšně nainstalována.Je k dispozici nová aktualizace navigace: Květen 2018