Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Omezeno to není (8 TB), ale narazíš pak na výkonové limity při vytváření indexu playlistů, alb, interpretů atp.v manualu jsem nenasel...a ani zde se mi neporarilo najit...je nejak omezena velikost USB co podporuje Mazda 6 GJ? V manualu pouze pisou ze by nemela jednotka podporovat USB 3.0 a ze musi byt ve FAT32 formatu...Co ta velikost? Je to nejak omezeno? Diky za odpovedi
U starších firmware https://mazdatweaks.com/ ...Zeptám se je nějaký způsob jak přehrávat Flac z USB
Pokud by se někomu zdálo, že s každou aktualizací navigace přichází o "kousek" místa na disku počítače, z kterého navigaci na SD kartě aktualizuje, tak jsem si dnes všiml, že na cestě "C:\Users\Uživatel\AppData\Roaming\Mazda\download_cache" zabírá spoustu GB každá z provedených aktualizací. Pozorováno na systému Windows 7 Pro.
Mně to dělalo, dokud jsem neuvolnil přes 10 GB na disku C: (což mi Mazda Toolbox zamlčel a také mne jen informoval touto nic neříkající hláškou. V čem byl problém u Tebe, resp. čím jsi to vyřešil?tak sem dnes chtěl aktualizovat na March 2018 a po spuštění instalace stále po 5 min. naskočí CHYBA MÁME PROBLÉM
Tak nevím, mám problém ja (karta) nebo něco na sít(toolbox)
Obcas mrkni i sbazar a bazos ! Podari se i za 2500 ! Je to stejne brany pres ebay ! Kdyz tedy neni hladovej a ma cenu 5-9 tisic ! Jinak ebay 2-2500 litru max ! Jinak mrkni navi tema !Jj,diky,pak pisnu jak jsem dopadl,,,,,jeste otazka,mate nekdo kontakt na toho kluka co tu dýloval sd karty z Ebay s navigaci pro CX3,vcea jsem to tu nekde videl a nemuzu to objevit,dekuji,Petr