Ahoj, tak prosim ty udelej fotonavod a k tomu profukovani dveri - viz co tam u tebe delali? DikyOK, zkusím to. Díky
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj, tak prosim ty udelej fotonavod a k tomu profukovani dveri - viz co tam u tebe delali? DikyOK, zkusím to. Díky
Pokusím se. Auto jsem vyzvedával 2 minuty před zavíračkou, technik už tam nebyl. Příští týden si tam jedu nechat vyměnit zpětné zrcátko, tak se zeptám.Ahoj, tak prosim ty udelej fotonavod a k tomu profukovani dveri - viz co tam u tebe delali? Diky
A co přesně se stalo zpětném zrcátku? Kam s tím jezdíš?Pokusím se. Auto jsem vyzvedával 2 minuty před zavíračkou, technik už tam nebyl. Příští týden si tam jedu nechat vyměnit zpětné zrcátko, tak se zeptám.
Při zamknutí se úplně nesklopí a při odemknutí zase někdy úplně nevyklopí. Takže je objednaný celý vnitřek, který se bude měnit. Jezdím do AMH v Olomouci.A co přesně se stalo zpětném zrcátku? Kam s tím jezdíš?
Odcvaknul jsem displej a pak po hmatu. Dělal jsem to sám. Na většinu míst je pak vidět. Displej jen vysunes nahoru po odsroubovani oněch dvou šroubů. Pak je tam místa habadej.Při zamknutí se úplně nesklopí a při odemknutí zase někdy úplně nevyklopí. Takže je objednaný celý vnitřek, který se bude měnit. Jezdím do AMH v Olomouci.
Při té opravě středového displeje ti někdo držel zrcadlo před čelním sklem, nebo jsi to dělal naslepo? Mezi palubkou a čelním sklem je tak málo místa, že tam není vidět.
Serus, pozerám tvoj zoznam Z tvojho zoznamu ma trápi bod 1. a navyše mám drnčiace sklo vo dverách na vodičovej strane a podfukujúce zadné dvere pri rýchlostiach okolo 130 km/h na strane spolujazdca a ako bonus im ukážem, že po čase mi vždy odíde výpočet priemernej spotreby paliva. Zakaždým keď to zresetujem, tak po istom čase sa vyberie výpočet hore a aktuálne jazdím s priemernou spotrebou okolo 9 litrov. Pričom aktuálne jazdy robím v priemere do 6 litrovDneska při cestě do práce jsem myslel, že mi vržou boty, ale ne... vrže mi podlaha mezi brzdovým a plynovým pedálem Řešil to někdo? Docela by mě zajímalo, co s tím dělají. Protože to chce asi rozebrat půl auta, aby se člověk dostal pod ten koberec.
To budou mít servisu práci na celý den
- drnčící středový panel
- špatné bezklíčové odemykání
- vrzající podlaha
- vibrující levé zpětné zrcátko
- vyměnit kůži kolem řadičky
Máš toho taky dost. Ohledně té spotřeby paliva, nemůže pomoct update infotainmentu? Nebo to spolu nesouvisí?Serus, pozerám tvoj zoznam Z tvojho zoznamu ma trápi bod 1. a navyše mám drnčiace sklo vo dverách na vodičovej strane a podfukujúce zadné dvere pri rýchlostiach okolo 130 km/h na strane spolujazdca a ako bonus im ukážem, že po čase mi vždy odíde výpočet priemernej spotreby paliva. Zakaždým keď to zresetujem, tak po istom čase sa vyberie výpočet hore a aktuálne jazdím s priemernou spotrebou okolo 9 litrov. Pričom aktuálne jazdy robím v priemere do 6 litrov
V auguste mám servisnú prehliadku, tak odsledujem po tom update, či tomu začne opäť po čase šibaťMáš toho taky dost. Ohledně té spotřeby paliva, nemůže pomoct update infotainmentu? Nebo to spolu nesouvisí?
To je v pohodě, to jen Mazda v rámci ekologie dělá dneska podlahy z dřevěnejch fošenJinak tady posílám čerstvé video vrzající podlahy. Mačkám místo tesně před a mezi brdovým a plynovým pedálem. @Max6 Prosím tě, budeš vědět, co to může dělat? Je pod tím kobercem nějaká guma co se tře o kov?
To jo. Jak na chatě Ale to je pod tím kobercem, co je tam z výroby. A ten sundat je kumšt, protože mi přijde, že musíš oddělat středový tunel, prahy atd. No snad si s tím v servisu poradí.To je v pohodě, to jen Mazda v rámci ekologie dělá dneska podlahy z dřevěnejch fošen
Odklopit koberec, kouknout co to tam dělá a případně lehounce vystlat něčím takovým:
https://www.ahifi.cz/tlumici-material-silent-coat-spn8.html
Až na to, že je plno panelů v autě pridelano držáky "na jedno použití" a uchycení je jiné než na BN, tak cajk.Není nic lehčího než tyto místa doma vytlumit. Sundat tapec ze dveří není žádná věda na palubce sundat okrasnou listů s ofuky.. infotainment a mřížku repro. V lepším případě i středový tunel a podlepit. Na netu koupíte plastové nářadí. A mimochodem verze BN co vlastním a je vyrobena 4 měsíc 2018 to jest jedna z posledních má vše vyřešeno a žádné vrzání a pazvuky se zatím nekonají. Ale tlumit budu stejně... Pak vložím foto.
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Sorry ale to je přece kravina. Auto má kola a tlumiče aby jezdilo po všech různých typech cesty. Nemá drážní kola, aby jezdilo po železnici. Přece si nekupuju polotovar ale hotové auto. Na co Teda auto odhlučňovat, když vrže například sedačka nebo displej? Proč bych to měl rozebírat já? Znám správný postup? Argument s monitorem je hooodně z cesty.No že zrovna vy se auto věnujete více než přehnaně viz předchozí Mazda. U vás bych to zrovna čekal viz obsáhlé recenze spousty doplňků kosmetiky. Tak vaše starosti a moje klidná duše. Já si zase velmi snadno sundam tapec ze dveří a vytlumim. Pro mě je to relax a radost z práce. Na každém autě si něco dodělám podle sebe. Na BN palubě mám ostatně naprosté ticho. Je to asi kazdyho věc. Stěžovat si na vrzajici plasty v servisu není normální. Mě taky nikdo nevrací monitor že vrze při nastavování. To je asi cílem diskuze reklamovat stav silnic
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk