Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To se mne naštěstí netýká :X Najeto cca 14000.Ale v případě BP to není vyklepané ze špatných cest. Přístrojová deska vibruje například při určitých otáčkách, pokud motor přejde do dvouválcového režimu. A dělá to od prvního ujetého kilometru.
do toho dneska prasklina v celnom skle hned za infotaimentom....predne sklo je ako z papiera...kazdy jeden skrabanec od skrabky tam zostal...sklo mam po roku v takom stave ako jazdene firemne auto po 20 rokoch....
Co přesně se děje s malýma reprackama ve dveřích?Podarilo sa uz niekomu uspesne vyriesit to podfukovanie zadnych pravych dveri ? Mne to uz ide totalne na nervy...dneska dialnica 130..do toho hmla...vsetko ako to bolo vlhke to naozaj neprijemne prefukovalo...viem, ze ten zvuk vychadza spod konca dveri kde je to male okienko ale co konkretne to tam sposobuje netusim...v servise 2x a nic sa neporiesilo...porovnavali aj s novym kusom udajne a to iste...a ked to robi aj nove je to v poriadku...vrzanie interieru...male repraciky v dverach, infotaiment, b stlpik, sem tam okolo skla v dverach a niekde nad budikmi....to vrzanie by som dokazal stale ako tak zozrat ale to prefukovanie dveri mi ide totalne na nervy...do toho dneska prasklina v celnom skle hned za infotaimentom....predne sklo je ako z papiera...kazdy jeden skrabanec od skrabky tam zostal...sklo mam po roku v takom stave ako jazdene firemne auto po 20 rokoch....
Z oboch vychadza chrastivy zvuk...ako keby vnutri bol nejaky maly kamen ktory tam pobehuje a vydava to taky zvuk...proste pazvuky plastu...na jednej strane sa to ciastocne eliminovalo tak, ze som dal dole kryt a hned som ho vratil spat...ako tak dobre...dalsi 100 veci zostavaCo přesně se děje s malýma reprackama ve dveřích?
A máš bose nebo klasiku? Auto máš sedan nebo hb? Nevidím na mobilu podpisy...Z oboch vychadza chrastivy zvuk...ako keby vnutri bol nejaky maly kamen ktory tam pobehuje a vydava to taky zvuk...proste pazvuky plastu...na jednej strane sa to ciastocne eliminovalo tak, ze som dal dole kryt a hned som ho vratil spat...ako tak dobre...dalsi 100 veci zostava
Nemam v popise ale mam sedan a obycajne audioA máš bose nebo klasiku? Auto máš sedan nebo hb? Nevidím na mobilu podpisy...
Myslím že už jsme tu řešil na fóru (snad s tebou?). Co zkusit provizorně koupit autotesneni nalepovací a zkusit ho nalepit do rohu zadních dveří? Chystám se na to, ale teď jsem jel z Ostravy ke 200/h a podfukovaní nic moc. Možná už jsem to přestal slyšetNemam v popise ale mam sedan a obycajne audio
Ja viem odkial zvuk vychadza...vozil som kamarata na zadnych sedackach a ten to pocul uz od 80kmh ked dal k tomu ucho...zaujima ma skor riesenie...asi si z toho spravim "tudor" a zadne dvere vytmelim silikonom lebo je to fakt hrozne...Myslím že už jsme tu řešil na fóru (snad s tebou?). Co zkusit provizorně koupit autotesneni nalepovací a zkusit ho nalepit do rohu zadních dveří? Chystám se na to, ale teď jsem jel z Ostravy ke 200/h a podfukovaní nic moc. Možná už jsem to přestal slyšet
Na BP není díra ve dveřích tzn. Že by k tomu voda neměla jak přijít.Chrasteni v repro dělá u Bose odchlipla ozvučnice kam zatyka. Stačí to přilepit plus všechny dveře rovnou vylepit nějakou páskou. To stejné lze snadno v b sloupcích a infotaimentu. Nic složitého k rozebrání. Nicméně já mám v BN verzi za 2 roky úplné ticho i v zimě. Ale dveře budu z jara stejně tlumit.
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
No každopádně na to že se z pohledu pocitu z interiéru většina lidí nadchla k lepšímu tak se tedy tohle vrzajici téma pěkně plní. To u BM/BN je naprosté minimum těchto stížností. Škoda. Asi se to moc nepovedlo.
Jelikož je interiér změněný a to dost tak se dá čekat, že první roky budou mít problémy. Jako například u Kodiaqa. Tam je to snad ještě mnohem horší.No každopádně na to že se z pohledu pocitu z interiéru většina lidí nadchla k lepšímu tak se tedy tohle vrzajici téma pěkně plní. To u BM/BN je naprosté minimum těchto stížností. Škoda. Asi se to moc nepovedlo.
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk