Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
....A prostě se mi víc líbí.
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Rozvor je na nové o 2,5cm větší, délka / šířka je stejná akorát výška je o 1,5cm vyšší u BN. BP sedan je dokonce o 8cm delší než BN sedan. Takže jediné, v čem je BN větší, je výška.Interiér má ta nová hezčí. Hlavně v té vínové kůži je naprosto good. Ten se vážně povedl ale ta BN s tím středovým tunelem je taky pěkná. Ale já myslel především ten exteriér. Mě hlavně vadí že tu trojku zase udělali menší.
Hatch je vzadu určitě "menší" i pocitově kvůli malým oknům. Já si třeba na Sedanu na kufr nemůžu stežovat. Měl jsem předtím E91 BMW (kombík) a rozhodně jsem tam nenarval tolik měkkého nákladu jako do BP. Každopádně každý, když chce, si najde to svoje "pro"Ježíš. Já mluvím o kufru a místu vzadu a obojí je rozhodně menší. Měl jsem ji celý den pujcenou. Zadní místa už fakt kobka a kufr 330litru a fakt je to znát. V BN je 360litru a dobře rozvrzenych. Mělký s velkou plochou v rámci těch litrů.
Můžeš si komfortně otevřít to malé okno nebo nebo si komfortně rozsvítit lampičkyJako nový sedan je super a krásný. Tam bych bral jeho. Z BN varianty jasně vede hatchback. Zadní místa jsou bída v obou verzích. Malá okna a málo místa na nohy plus žádný komfort funkce krom opěrky s držáky nápojů. Ale to sem nepatří.