Zdravím chlapi,
prosím vás, podařilo se někomu vyřešit klepání v B sloupku kolem uchycení bezpečnostního pásu? Nevím jestli je to poklesem venkovních teplot, nebo tím, že už mám nalítáno neuvěřitelných 10500 Km, ale to klepání už prakticky nepřestává. Nepomáhá ani hlasité audio, kterým řeším symfonii ostatního klepápí, vrzání a skřípání v interieru. Tohle mi prostě klepe rovnou do ucha i na poměrně rovné silnici a začínám to auto opravdu bytostně nesnášet. Marné je i připomínání si novinářských žvástů o skvělém, řidičsky zaměřeném voze. Všechny vjemy prostě spolehlivě přehluší skřípání, vrzání a klepání. Mám to od 2.10. nahlášeno jako závadu při garančce spolu s opravou (teprve třetí) třepajícího se vnějšího zrcátka. Technik mi slíbil, že objedná díly a ozve se, ale zatím se neozvali. Rozebírat svépomocí se to asi moc nedá, protože právě říkal, že než to rozeberou, musí objednat nějaké plastové úchyty, protože ty se při demontáži zničí. Tak bych to chtěl na dobu než se to snad pokusí opravit nějak eliminovat, protože touhle kraksnou musím bohužel občas vyjet a tohle už mi fakt kure*sky pije krev. Tak jestli jste to někdo řešil nějakým vypodložením někde, nebo nějakým přelepením elektrikářskou páskou, nebo nějak podobně, nechám se inspirovat. Ale pokud s tím v servise nic neudělají, tak to snad normálně zafouknu montážní pěnou. Což bych mimochodem nejraději udělal příhrádkou před spolujezdcem i do celé přístrojovky..