iddqd
nový člen
- 26
Tak to bych řešil, protože sloupek fakt sám nerozděláš. Já nakonec podlepil celou palubku a nechal sem si podlepit všechny dveře, kufr, podběhy a část podlahy (jen proto, že jsem to měl se slevou) a auto teď krásně tichý (největší efekt to mělo od podběhů a ve dveřích klepalo uchycení okna). Teď právě čekám, jestli ještě něco přijde, protože v tom tichu, který dohromady stálo tak 20k, budou všechny zvuky krásně slyšet.Změnu polohy pásu jsem zkoušel, ale neměla na to žádný vliv. Párkrát jsem do toho už vzteky za jízdy praštil pěstí a to vliv mělo. Začalo se to klepání ozývat více .
Jako, kdyby to auto stálo 300, tak bych možná ještě zvažoval, jestli to nechávat po výrobci dodělat, odhlučnit, přelakovat, podotahovat šrouby a tak, ale při ceně bezmála 600 už jsem čekal kompletní, odzkoušený výrobek. Jsem holt už starej a najivní. Dobře mi tak.
Taky jsem od novýho auta čekal trochu víc, než že od 5tkm budu řešit klepání, ale zase v celkové ceně ta investice do polepení už tak hrozná nebyla...
EDIT: No vlastně to bolelo dost...