• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

interiér Vrzání u řidiče vlevo

@king dave prosím tě, a ohledně sedadla řidiče zadní části.. tam je myslím zip a na spodní straně nějaký systém zacvaknuti toho potahu? V zimě trochu skřípe ten molitan uvnitř tak zkusím promazat tu kostru či nějak podlepit. Ale nechci přímo svlékat celý potah. Jen ty záda a snad pokud dosáhnu kolem airbagu tam co je páčka na bedrovou opěrku.

Samsung S22 256GB Tapatalk

@king dave prosím tě, a ohledně sedadla řidiče zadní části.. tam je myslím zip a na spodní straně nějaký systém zacvaknuti toho potahu? V zimě trochu skřípe ten molitan uvnitř tak zkusím promazat tu kostru či nějak podlepit. Ale nechci přímo svlékat celý potah. Jen ty záda a snad pokud dosáhnu kolem airbagu tam co je páčka na bedrovou opěrku.

Ano. Po stranách je zip a na spodu plastová lišta,která se zacvakavá do protikusu ze spodní části sedla. Nevím jak to popsat,ale až ji uvidíš, pochopíš.
Mně tenkrát vrzala bederka při opření a už ani nevím,jestli jsem ji zevnitř po sundání zadního potahu něčím mazal nebo podlepoval. Je to dávno,nepamatuji se. Každopádně,od té doby klid.

Nemáte náhodou někdo fotku sedadla řidiče bez potahu nejlépe z M3 BM/BN? Na webu se mi taková nedaří dohledat. Začala mi vrzat ta bederní opěrka a horní část molitanu v opěradle, tak abych alespoň tušil jak to tam vypadá a co se pokusit namazat nebo oblepit páskou. Sundavat potah nechci a chtěl bych to řešit pouze přes zadní otvor na zip (+ zkusím rady @king dave ).

Dneska jsem se pokusil něco zlepšit a asi zbytečně. Lépe řečeno to bych musel sedadlo demontovat, odcalounit a pak něco řešit. Přes zadní panel na zip neudelate nic. Od bederky je vidět pouhý kousek lanka a háčky takže alespoň promazano a kabely co byli dostupné jsem omotal textilkou. Víc tam vymyslet nejde. Trochu lépe sem vylepil ten boční plast sedáku.

Back