Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Fuuha, tak takovéto kacířské odpovědi, snad radši ani nečtu a postavily se mi všechny chlupy
S tímto bohužel neporadím a zkušenost nemám, jelikož vždy právě parkovačky ladím ke xenonům aby svítily stejnou teplotou chromatičnosti
Rozhodně nepůjde dohromady spojení silnější svit a teplejší barva, už jenom díky rozdílné homogenitě světla vlákna a diody.
To už mě spíš napadlo pro tebe vhodnější řešení ala Amerika. Oranžové led co dávám do blinkrů. Ale za mě fuj fuj a jenom to napsat na klávesnici mě stálo hodně odhodlání Hlavně ti po takto nesladěných světlech půjdou příslušníci stejně jako po fialových, modrých parkovačkách atd..
Takže ze mě "lepší" asi nechat tento kontrast žluté žárovky a bílého xenonu (ani si vlastně nedokážu představit, že by ten kontrast mohl být ještě horší)
Ahoj, jsem čerství majitel šestky gh a ta zpátečka je opravdu tragická. Máš už nějaké fotky? @Natural jsem potenciální zajemce o oledkovaní. Pohybuješ se i v okolí Prahy někdy? Do Vyškova to nemám úplně nejblíž.Ahoj,
bohuzel zatim nemam fotky, ale alespon takto textove chci moc podekovat @Natural za oledkovani me Mazdy 6 GH. Mel jsem v nedeli nabity program a z Vyskova jsem pak pokracoval do Nachoda pro originalni letni kola. Puvodne jsem pocital tak s hodinkou a ze jedu dal. Nakonec jsme s @Natural prokecali pres 2 hodiny a musim rict ze pozorovat mistra pri praci bylo paradni. Obzvlast to, s jakou eleganci si dokazal poradit se zapadnutou ledkou v podbehu. Ze vedel presne kam sahnout a odkud co rozebrat.
Puvodne jsem i premyslel ze bych si ledky osadil i sam, ale kdyby se mi tohle stalo, tak bych teda rozhodne nebyl tak vpohode a zpetne ocenuji ze nepadlo ani jedno sproste slovo. Ja se povazuji za velmi slusneho cloveka, ale tohle bych asi bez ztraty kyticky neustal
A ted k tem ledkam, nechal jsem si udelat komplet interier, kufr a zpatecku, potkavacky a prisvit do zatacek.
Kufr je ted paradni a hlavne jsem to cele delal kvuli zpatecce. To kdyz jsem predtim zaradil zpatecku tak jsem nejdriv myslel ze mi to nesviti vubec. Ted je to vyrazne lepsi a pri couvani si nemusim prisvecovat brzdovym svetlem nebo mlhovkou.
Takze zpatecka parada. A pak jsem vahal zda menit za led i prisvit do zatacek nebo ne. Nakonec jsem do toho sel a ted jsem moc rad. Ty ledky sviti fakt paradne a kdyz jsem pak jel vecer, tak jsem kolikrat nechtel aby skoncila zatacka, protoze ten prisvit je uzasny, sviti snad lip nez hlavni xenony.
A take hlavne ocenuji profesionalitu, s jakou to ma @Natural vsechno nastudovane a vi co dela. Za me parada a za mesic jedu do Vyskova ledkovat druhou Mazdu
Ahoj, taky mam 6tku GH a @Natural mi ji oledkoval. A zpatecku do led rozhodne doporucuji, je to o dost lepsi.Ahoj, jsem čerství majitel šestky gh a ta zpátečka je opravdu tragická. Máš už nějaké fotky? @Natural jsem potenciální zajemce o oledkovaní. Pohybuješ se i v okolí Prahy někdy? Do Vyškova to nemám úplně nejblíž.
Jistě, žádný problém a bude mi potěšením. Do zprávy jsem právě poslal kompletní info ohledně osvětlení a jistě se domluvímeAhoj, jsem čerství majitel šestky gh a ta zpátečka je opravdu tragická. Máš už nějaké fotky? @Natural jsem potenciální zajemce o oledkovaní. Pohybuješ se i v okolí Prahy někdy? Do Vyškova to nemám úplně nejblíž.
Díky za referenci. To rád slyším. Doufám, že doma udělala radost i LED proměna BLkaAhoj, taky mam 6tku GH a @Natural mi ji oledkoval. A zpatecku do led rozhodne doporucuji, je to o dost lepsi.
Díky za zprávu. I já díky za skvělou spolupráci. A hlásím, že tekutá odměna byla výborná a do víkendu neměla šanci přežítCau, taky muzu rozhodne doporucit, delal jsem komplet auto a vypada to stokrat lip, cely auto omladlo.
Zpatecka je ted luxus, jeste jsem netestoval v cernocerny tme, ale uz ted to je znat.
Za sebe doporucuju oledkovat rovnou vsechno. Krome designu i budes lip videt na silnici (napr svetla ve dverich ted jsou fakt videt).
Smerovky sú super, určite odporúčam?. Mne chýba len prísvit a hmlovky...Tak dnes mám taky za sebou LED proceduru do bílé + sladění s xenony , kromě mlhovek a osvětlení zadní SPZ. Teď večer to svítí tak jak bych od osvětlení očekával - vidím co potřebuju ale není to zas tolik intenzivní světlo aby to bylo nepříjemný, takže děkuji
P.S. jsem zvědav co mi řekneš na můj dotaz ohledně LED do směrovek